Overslaan en naar de inhoud gaan

Business Course 2023 - Discover Boer & Croon

Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 02 juni 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Vind jij het belangrijk om jezelf na je studie te blijven ontwikkelen? Word je warm van managementvraagstukken. Zit jij nooit stil? Dan is de business course van Boer & Croon op 2 juni zeker interessant voor jou. We gaan aan de slag met een interessante opdracht, gebaseerd op een bestaande klantcasus. Verder nemen we je mee in onze bedrijfscultuur en ontdek je hoe het is om bij ons aan de slag te gaan. Lees verder voor meer informatie:

Business Course

Tijdens de Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met onze organisatie centraal. We gaan onder andere aan de slag met een interessante case, gebaseerd op een bestaande klantcasus van ons. Waarbij je niet alleen inhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. 
Los van dat we inhoudelijk bezig zijn, leren we elkaar beter kennen tijdens het informele uitje. 

Wat kan je verwachten

  • Een kijkje in de wereld van Boer & Croon, wat maakt ons als werkgever uniek en wat voor soort opdrachten voeren wij uit;
  • Tips en tricks over het werken als Young Executive;
  • Ontwikkelen van presentatieskills, analytisch vermogen en resultaatgerichtwerken;
  • Kennismaking met de bedrijfssfeer en met onze mensen tijdens de vrijdagmiddag borrel;
  • Mogelijkheid om een professioneel netwerk op te bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu hier aan voor de Business Course (2 juni) van Boer & Croon of via onderstaande link. De inschrijving sluit op 15 mei. Deelnemers worden geselecteerd op basis van CV. Uiterlijk 22 mei krijg je bericht of je geselecteerd bent voor onze Business Course.

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-Boer & Croon
Aanmelden tot en met

Young Executive voor Boer & Croon

Management, Consulting

Boer & Croon - Nederland

Als Young Executive bij Boer & Croon denk je mee en maak je verandering mogelijk. Je bent het jonge talent dat organisatievraagstukken oplost, mensen verbindt en échte impact maakt.

Young Executive voor Boer & Croon
werken-bij-Boer & Croon
Aanmelden tot en met

Young Executive voor Young Executive Management

Banking / Finance

Boer & Croon - Nederland

Boer & Croon levert oplossingen voor managementvraagstukken met mensen die de klus  klaren. Mensen die zien dat het anders of beter  kan zijn er in overvloed. Mensen die het zien  en doen zijn schaars. De missie is helder: Boer & Croon levert resultaat, linksom of rechtsom en liefst sneller dan voorzien. Een oplossing op papiervolstaat nooit, de uitdaging komt pas na de analyse. Daarom selecteert Boer & Croon de beste mensen mét het vermogen om te realiseren. Slimme doeners met oog voor hun  omgeving. Doen wat nodig is. Door aan het roer of in de modder te staan en door er samen op af te gaan.

Young Executive voor Young Executive Management
werken-bij-Boer & Croon
Aanmelden tot en met

Werkstudent Marketing voor Boer & Croon

Marketing / Product Management / Brand Management, Online Marketing

Boer & Croon - Nederland

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame bijbaan naast je studie? Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkstudent die onze Marketing afdeling komt versterken. Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, creatief is en een kritische en nauwkeurige blik heeft. Interesse? Lees dan snel verder!

Boer & Croon is een toonaangevend managementbureau. Ontstaan vanuit haar sterke interim management specialisatie op topniveau heeft Boer & Croon zich ontwikkeld tot aanbieder van een breed pakket van diensten; diverse management solutions en proposities, interim management en executive search.

De kracht van Boer & Croon schuilt in mensen. Verandering van binnenuit, daar geloven we in. Op deze manier werken we iedere dag aan het maken van positieve impact. Door middel van sterke netwerken, bewezen leiderschap en jong talent, zetten wij ons iedere dag weer volledig in voor onze klanten en ons netwerk.

Werkstudent Marketing voor Boer & Croon