Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Talent Academy

Bedrijf: EVG Start
Richting(en): IT / ICT, Online Marketing, Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 27 september 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Kickstart je carrière met Digital Talent Academy en het EVG Traineeship

Dit is dé kans om jouw carrière te kickstarten. Volg vanaf 27 september de Digital Talent Academy om toegang te krijgen tot het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start. Schrijf je snel in! De eerste sollicitatieronde sluit op 26 juli.

In de Digital Talent Academy helpen EVG Start’s beste trainers, mentoren en alumni jou een plek in het EVG Traineeship te bemachtigen. Je gaat aan de slag met je management skills, behaalt de benodigde certificaten en werkt met een projectgroep aan een challenge voor een echte opdrachtgever. Na vier intensieve weken ben je klaar voor de volgende stap. 

Terwijl jij en je projectgroep jullie doelen crushen, zoeken wij naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je direct na de Digital Talent Academy starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start, het meest persoonlijke traineeship van Nederland. Is er geen match? Dan ga je naar huis met tas vol certificaten, management skills en een netwerk voor het leven.

DTA #4 start 27 september

De derde editie van de Digital Talent Academy start op 27 september en duurt vier weken. Het programma beslaat 32 uur per week, waarbij je elke woensdag vrij bent. De DTA vindt, afhankelijk van de RIVM-richtlijnen, deels digitaal plaats en deels op ons kantoor in Amsterdam.

Vanaf de derde week zoeken wij naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je aansluitend aan de DTA starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start.

Schrijf je snel in. De eerste sollicitatieronde sluit op 26 juli.

Voor wie is de DTA?

De DTA is perfect voor iedereen die net of bijna afgestudeerd is en een carrière ambieert in business, IT of digital management. Je kan met elke studieachtergrond deelnemen, van wiskunde tot geschiedenis en van filosofie tot communicatie. Wij vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan je studieachtergrond en leren je dan ook graag kennen.

Vooraanmelden