Masterclass - It's amazing what can happen over a cup of coffee | Business-Courses.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Jacobs Douwe EgbertsMasterclass - It's amazing what can happen over a cup of coffee

Aanmeld Deadline 16-04-2017
Datum event 18-05-2017
Richting

Finance

Marketing

Operations

Sales

Supply Chain

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Utrecht
Deadline:
16-04-2017 (Over Verstreken)
Richting:

Finance

,

Marketing

,

Operations

,

Sales

,

Supply Chain

Niveau:
WO
Locatie:
Utrecht
Startdatum:
18-05-2017
16-04-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Business courses van Jacobs Douwe Egberts

Masterclass Jacobs Douwe Egberts

Ben jij benieuwd naar de complexe wereld achter koffie en thee? Wil je meer weten over onze ambitie en of jij daarbij past? Kom dan in één dag intensief kennismaken met Jacobs Douwe Egberts en schrijf je in voor onze Masterclass met als centrale thema “It’s amazing what can happen over a cup of coffee”. 

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dynamische dag dompelen we je onder in de wereld van koffie en thee en maak je uitgebreid kennis met de mensen achter onze merken. Daarnaast vragen we je om na te denken over een uitdagende en reële case. Deze case werk je uit in een multidisciplinair team en presenteer je aan het Management Team NL. Uiteraard krijg je bij de uitwerking de nodige professionele ondersteuning.

Na deze dag hopen we natuurlijk dat je onze passie voor koffie en thee deelt. Mocht de klik wederzijds zijn dan kijken we graag of je bij ons concreet aan de slag kunt in bijvoorbeeld een stage of startpositie. In 2016 hebben we voor de eerste keer de JDE Masterclass georganiseerd. Uit deze Masterclass zijn 6 kandidaten bij Jacobs Douwe Egberts begonnen in een startpositie. Hieronder lees je een aantal ervaringen van de deelnemers van de Masterclass uit 2016:

Nienke Noorlag, Junior Brand Manager Pickwick (deelnemer 2016)

“De Masterclass van JDE is een inspirerende, leerzame dag waarbij je als aankomende starter de mogelijkheid krijgt om een kijkje in de keuken van Jacobs Douwe Egberts te nemen. Een mooie kans om samen met andere young talents aan een interessante case te werken, maar ook om ervaringen te horen van verschillende managers van diverse afdelingen. De Masterclass van JDE is een absolute aanrader wanneer je ambities hebt voor een startersfunctie binnen een mooi bedrijf in de FMCG.”

Cecile Krijnen, Junior Accountmanager (deelnemer 2016)

“De Masterclass was een intensieve maar ontzettend leuke dag waarin ik veel over de wereld van koffie en thee heb geleerd. Nu ik sinds september werkzaam ben als Junior Accountmanager (Retail) kan ik ook zeggen dat de dag een representatief beeld gaf van de onderlinge (werk)sfeer. JDE en de markt zijn continu in beweging en iedereen in de organisatie wordt uitgedaagd mee te denken in het continu groeien van de business, alle input is daarin welkom en wordt gehoord. De case waaraan we tijdens de Masterclass hebben gewerkt was daar een voorbeeld van. Ik ben trots om deel te mogen uitmaken van JDE. “

Maartje Abrahams, Channel Marketing Specialist Horeca (deelnemer 2016)

“Tijdens de Masterclass van Jacobs Douwe Egberts ben ik in één dag tijd meegenomen in de wereld van koffie en thee en heb ik kunnen ervaren hoe het zou zijn om bij JDE te werken. De Masterclass bevat diverse onderdelen zoals een case, presentaties van diverse onderdelen, een rondleiding en uiteraard een super gezellige borrel waar je op een informele manier met medewerkers kan praten! Door de open, sociale en ambitieuze sfeer was ik énorm enthousiast na deze dag en ben ik inmiddels al weer ruim een half jaar aan de slag bij JDE als marketeer binnen het segment Horeca.”

 

Lees meer

Wie zoeken we?

We hebben plaats voor 20 ambitieuze laatstejaars masterstudenten. Ben jij er één van?

Belangrijk is dat je in staat bent mogelijkheden te vertalen naar realistische plannen en de ambitie hebt om ze waar te maken. Verder zoeken we teamplayers die initiatief tonen, creatief zijn en plannen helder uiteen kunnen zetten. We staan daarbij voor elke studierichting open zolang je maar in het laatste jaar van je masterstudie zit.

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan nu in. Je kunt je tot en met 16 april aanmelden. Een motivatiebrief is een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure. De telefonische voorselectie zal plaatsvinden tussen 19 april en 3 mei. De volgende stap in de procedure is een online capaciteitentest. Vervolgens hoor je of je wordt uitgenodigd voor de Masterclass.

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Jacobs Douwe Egberts? Lees hier dan meer!

 

Aanmelden

Werken bij Jacobs Douwe Egberts

Branche
FMCG
Retail
Hoofdkantoor Holland
Utrecht
Medewerkers NL
2100