Overslaan en naar de inhoud gaan

(IT) Audit Business Course '21

Bedrijf: KPMG
Richting(en): Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 18 november 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van KPMG

Heb jij altijd al kennis willen maken met KPMG, ben je benieuwd hoe het is om als auditor aan de slag te gaan én ben je nieuwsgierig hoe het audit vak er in de toekomst uit gaat zien?
Dan wil jij de Audit Business Course niet missen! 

Jouw uitdagingen

Bij KPMG zijn we volop bezig met de toekomst en wij willen je daar graag in meenemen! Het vak van een (IT-)Auditer verandert snel en wordt daardoor alleen maar interessanter. Naast de technologische veranderingen blijft het een heel sociaal vak, want om de cijfers te kunnen begrijpen ben je vaak in gesprek met klanten over hun business. Dit is een heel belangrijk deel van je werk!

Tijdens één van de selectiedagen in september maken we graag kennis met jou. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek, maar daarnaast volg je een leerzame workshop en wie weet ben jij aan het einde van de dag een stap dichterbij jouw ticket voor de cruise. Heb jij een ticket bemachtigd? Dan ga je mee op een onvergetelijk avontuur!

Dit neem jij mee

Volg jij een universitaire master of ben je 3e jaars bachelorstudent (WO) met een achtergrond in: accounting, finance, business information management of andere IT gerelateerde studie, en heb jij de ambitie om te starten als auditor of IT-auditor? Dan kom je in aanmerking om mee te gaan op onze Business Course! 

Aanmelden?

De eerste stap is het doorlopen van de KPMG Talent Pitch. Na het invullen van je gegevens onderaan deze pagina heb je 5 werkdagen om de Talent Pitch af te ronden. 
Vervolgens krijg je van een van onze recruiters de terugkoppeling of je bent uitgenodigd voor de selectiedag. 

Wat ga jij doen als (IT) Audit Business Course '21?

Tijdens onze Business Course krijg je een voorproefje hoe het is om te werken bij KPMG en kan jij je scriptie- en starterscontract bemachtigen. Ben jij klaar voor vier intensieve dagen die ook nog eens onvergetelijk gezellig zijn? Je wordt begeleid door je persoonlijke mentor en ontmoet je toekomstige collega’s. Er zijn partners aanwezig, je volgt workshops en gaat met een team aan de slag voor een van onze klanten. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

"Tijdens de Business Course werkten we aan een realistische meerdaagse casus, waardoor ik ontdekte hoe het werk van een accountant eruit ziet. Daarnaast was dit, door de vele informele momenten, de perfecte kans om de mensen binnen KPMG beter te leren kennen. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van waarvoor het bedrijf staat. De professionaliteit van het bedrijf, maar vooral de betrokkenheid en gezelligheid van de mensen heeft mij overtuigd dat KPMG een goede match was voor mij!" - Manon van der Woning, deelnemer Business Course 2019 en Audit Trainee. 

Kortom, wil je het vak van (IT-)Auditer verkennen, schrijf je dan nú in voor de Audit Business Course van KPMG. Ga met ons ons mee op cruise en beleef een mega leerzame en onvergetelijk gezellige Business Course op een unieke locatie!

Dit bieden wij

  • Vier onvergetelijke dagen op een cruise door Nederland
  • Een boost voor je persoonlijke ontwikkeling 
  • Unieke activiteiten en borrels
  • De kneepjes leren van het  Audit vak
  • Kennismaking met KPMG in formele en informele setting
  • Je mogelijke toekomstige collega's leren kennen 
  • Je scriptie- en starterscontract bemachten
  • Heel veel nieuwe kennis en plezier! 

Ga naar de website van KPMG

Other possibilities

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Audit WO - Utrecht

Accounting, Banking / Finance

KPMG - Utrecht

Een stage bij KPMG betekent veel verantwoordelijkheid én vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt goede begeleiding, doet praktijkervaring op bij diverse organisaties en leert collega's kennen door gezellige activiteiten.

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Assurance Trainee

Accounting, Banking / Finance, IT / ICT

KPMG - Amstelveen, Eindhoven, Rotterdam

Wil jij ontdekken welk expertisegebied binnen Assurance het beste bij jou past en je ontwikkelen tot de Assurance professional van de toekomst? Ga de uitdaging aan tijdens het Assurance Traineeship van KPMG! 

 

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Scriptant Audit WO - Utrecht

Accounting, Banking / Finance

KPMG - Utrecht

Een scriptiestage bij KPMG betekent afstuderen op het onderwerp van jouw keuze. Je krijgt goede vakinhoudelijke begeleiding, doet praktijkervaring op bij diverse organisaties en leert collega's kennen door gezellige activiteiten.