Overslaan en naar de inhoud gaan

Notarial Business Course 2020

Bedrijf: Loyens en Loeff
Richting(en): Juridisch |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam, Rotterdam
Startdatum: 26 februari 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Van 26 tot en met 28 februari 2020 vindt de Loyens & Loeff Notarial Business Course plaats, met een kick-off of vrijdag 21 februari 2020.

Explore the notary world of Loyens & Loeff and unlock your potentials

Gedurende drie dagen ga je inhoudelijk aan de slag en zal je Loyens & Loeff, onze kantoren, de drie praktijkgroepen en alle medewerkers goed leren kennen. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor (ont)spanning en cultuur. Kortom, een uitgelezen kans om kennis te maken met het grootste notariaat van Nederland!

Wat kun je verwachten? De eerste dag zal in het teken staan van onze Family Owned Business & Private Wealth praktijk. Op dag twee wordt er een Corporate casus behandeld middels een spannende interactieve deal in een escape room. De laatste dag is gericht op de praktijkgroep Real Estate, waarbij je wordt meegenomen in de dynamische vastgoedwereld van Rotterdam.

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent Notarieel recht en wil je kennis maken met het grootste notariaat van Nederland? Solliciteer dan vóór 20 januari 2020 via www.loyensloeffacademy.nl.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Annebeth Tideman via Annebeth.Tideman@loyensloeff.com of +31 20 578 53 79Afbeelding verwijderd..

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Kandidaat-notaris

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Rotterdam

Loyens & Loeff heeft het grootste notariaat van Nederland. Dat betekent dat je bij ons omringd wordt door een groot aantal professionals met elk hun eigen specialisme en mate van senioriteit. Oftewel: een ontzettend leerzame werkomgeving.

De ene keer assisteer je bij een grote vastgoedtransactie, waarbij je de aandelen van de verkopende partij naar de koper overhevelt. Het moment daarop help je een kleine start-up met de financiering door aandelen te verdelen tussen de oprichters en de investeringsmaatschappij.

Als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff werk je aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Jouw collega’s zijn gepassioneerd, gedreven en altijd op zoek naar mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien. Daarbij zijn wij sterk in het creëren en benutten van nieuwe kansen waardoor ons kantoor in beweging blijft en het werk nooit hetzelfde is. Je komt in een omgeving waarin op hoog juridisch niveau wordt samengewerkt met zowel advocaten als fiscalisten. Je komt te werken binnen één van onze praktijkgroepen, namelijk:

  • Corporate;
  • Real Estate;
  • Family Owned Business & Private Wealth.

Wanneer je als kandidaat-notaris start begin je met de Loyens & Loeff Introduction Academy. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Verder is er volop aandacht voor interne opleiding 

Aanmelden tot en met

Werkstudent - Notariaat

Fiscaal, Juridisch

Loyens en Loeff - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een notariële werkstudent voor onze praktijkgroepen Corporate en Real Estate, op kantoor Amsterdam.

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Aanmelden tot en met

Werkstudentschap

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Amsterdam, Rotterdam

Zit jij in de laatste fase van je studie en zoek je een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de advocatuur, de fiscaliteit of het notariaat?

Als werkstudent werk je ongeveer twee dagen per week voor een periode van zes maanden op een van onze praktijkgroepen. Een deel van je werkzaamheden zal bestaan uit het bijhouden van ontwikkelingen in het betreffende rechtsgebied en het informeren van de advocaten daarover, denk aan nieuwe jurisprudentie en aangepaste wet- en regelgeving. Je zult ook verschillende inhoudelijke werkzaamheden verrichten, zoals het doen van jurisprudentieonderzoek en het schrijven van memo’s ten behoeve van lopende zaken.

Je deelt een kamer met een ervaren medewerker en krijgt een persoonlijke mentor toegewezen die jou begeleidt. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.