Overslaan en naar de inhoud gaan

Notarial Business Course 2019

Bedrijf: Loyens en Loeff
Richting(en): Juridisch |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam, Rotterdam
Startdatum: 26 februari 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Van 26 tot en met 28 februari 2020 vindt de Loyens & Loeff Notarial Business Course plaats, met een kick-off of vrijdag 21 februari 2020.

Explore the notary world of Loyens & Loeff and unlock your potentials

Gedurende drie dagen ga je inhoudelijk aan de slag en zal je Loyens & Loeff, onze kantoren, de drie praktijkgroepen en alle medewerkers goed leren kennen. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor (ont)spanning en cultuur. Kortom, een uitgelezen kans om kennis te maken met het grootste notariaat van Nederland!

Wat kun je verwachten? De eerste dag zal in het teken staan van onze Family Owned Business & Private Wealth praktijk. Op dag twee wordt er een Corporate casus behandeld middels een spannende interactieve deal in een escape room. De laatste dag is gericht op de praktijkgroep Real Estate, waarbij je wordt meegenomen in de dynamische vastgoedwereld van Rotterdam.

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent Notarieel recht en wil je kennis maken met het grootste notariaat van Nederland? Solliciteer dan vóór 20 januari 2020 via www.loyensloeffacademy.nl.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Annebeth Tideman via Annebeth.Tideman@loyensloeff.com of +31 20 578 53 79Afbeelding verwijderd..

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Loyens en Loeff Academy

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Rotterdam

Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en competentietrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de Loyens & Loeff Introduction Academy.

Aanmelden tot en met

Binnenlandse stage Loyens en Loeff

Juridisch, Fiscaal

Loyens en Loeff - Amsterdam, Rotterdam

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende full-time stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Aanmelden tot en met

Transaction Lawyer Banking & Finance

Juridisch

Loyens en Loeff - Amsterdam

Binnen ons innovation center bouwen we aan een Transaction Team (momenteel gebaseerd in onze praktijkgroep Banking & Finance). Het team is verantwoordelijk om de meest efficiënte juridische transactiepraktijk te bouwen met de gelukkigste cliënten. We willen bouwen aan het advocatenkantoor van de toekomst. Jouw rol zal zijn om actief (financierings)transacties juridisch te begeleiden en terwijl je dat doet, deze transacties te analyseren en te verbeteren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van document drafting, cliënt communicatie, closing en signing van de transacties, client satisfaction, innovatie en nog veel meer. Het team werkt nauw samen met ons team van legal engineers.