Overslaan en naar de inhoud gaan

Accountancy experience

Bedrijf: PwC
Richting(en): Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Online
Startdatum: 06 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij kennis maken met het accountancyvak en de mogelijkheden ontdekken bij PwC? Geef je dan op voor ons tweedaags evenement: The Accountancy Experience!

Moet jij binnenkort je Master kiezen of ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Wij helpen jou graag met jouw keuze tijdens onze Accountancy Experience. Dompel je tijdens deze experience onder in de wereld van Audit & Assurance!

Programma

Ze zeggen wel eens dat het werken als accountant saai is, maar is dat echt zo? En hoe zit het eigenlijk met de soft skills die je als accountant nodig hebt?
In twee dagen kom jij alles te weten hoe het nu is om als accountant bij PwC te werken. Hoe?


• interactieve Q&A met Partners;
• inhoudelijke klantcase;
• speeddates met PwC'ers;
• cocktail/mocktail- en tapas workshops;
• presentatie workshop van niemand minder dan Nicolette Kluijver!


En dit allemaal vanuit huis! Maak je geen zorgen over dat het intensieve dagen achter je laptop wordt: we zorgen voor de nodige pauzes en energizers.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudent Corporate Tax Utrecht

Fiscaal, Accounting, Overige

PwC - Utrecht

Heb jij een studieachtergrond in Fiscale Economie of Fiscaal Recht, heb je interesse in de vakgebieden vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, erf- en schenkbelasting en internationale belastingen zoals verdragen? Ben je klaar om de theorie om te zetten naar de praktijk? Solliciteer dan nu voor een werkstudentschap Middle Market in Utrecht! Gedurende een periode van drie maanden loop je een aantal dagen in de week mee op de adviespraktijk en ervaar je zelf hoe het is om voor PwC advies te geven aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Je wordt hierbij vanzelfsprekend goed begeleid door ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Tijdens je werkstudentschap zul je veelvuldig kunnen samenwerken met andere collega’s binnen de Tax praktijk, zowel nationaal als internationaal. Kortom, een werkstudentschap biedt je de perfecte mogelijkheid om PwC en de business unit Corporate Tax te leren kennen en wellicht door te groeien als Corporate Tax Consultant! 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Combinatie traject The Associate Academy - Sustainability & Responsible Governance

Accounting

PwC - Amsterdam

Heb jij naast interesse in accountancy ook een bredere interesse in duurzaamheidsvraagstukken en zoek je naar een aanvulling op The Associate Academy? Misschien is ons combinatietraject met de afdeling Sustainability & Responsible Governance dan iets voor jou!

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

CMAAS Associate Financial Services - Regulatory

Alle richtingen

PwC - Amsterdam

PwC’s Financial Services (“FS”) team van de business unit Capital Markets & Accounting Advisory Services (“CMAAS”) adviseert banken en verzekeraars op gebied van risicomanagement, regulatory requirements (prudentiele regelgeving, in het bijzonder CRR, CRD IV, Basel III & IV en de EBA-standaarden) en accounting.

Om de succesvolle groei van ons team voor te zetten, zijn we op zoek naar een collega die zich willen specialiseren in risicomanagement en prudentiële regelgeving in de bancaire sector.