Overslaan en naar de inhoud gaan

Accountant in één dag

Bedrijf: PwC
Richting(en): Actuariaat / Risk, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Zie jij een carrière als Registeraccountant al helemaal zitten? En wil je weten wat je binnen de Assurance praktijk van PwC tegen kunt komen? Tijdens deze dag ga je niet alleen aan de slag met een leuke klant case, maar kun je ook al een contract binnenslepen!

Je krijgt inzicht in wat de impact van digitalisering en technologie is op ons werk en wat onze visie hierop is. Daarnaast kun je in gesprek gaan met PwC professionals om de dag af te sluiten met een contract. Accountant in één dag vindt plaats op 26 november.

Just a day at the office….

Goedemorgen! Jouw eerste werkdag bij PwC is begonnen. Je start met een bak koffie en je opent je mailbox met bovenaan een urgente vraag vanuit een klant. De deadline is krap, je gaat meteen aan de slag. Samen met je team bespreek je de vervolgstappen. Je wilt toch nog even sparren en belt hiervoor een collega. Zij geeft jullie waardevolle input die helpt bij het oplossen van de klantvraag. Even later presenteren jullie vol vertrouwen de case.

Wie ben je?

Je bent derdejaars WO bachelor bedrijfskunde of bedrijfseconomie of master student accountancy en je wilt starten in de Assurance praktijk. Heb jij interesse in dit event? Meld je dan aan voor 19 november.

Aanmeldprocedure

Meld je snel aan via de website! Voordat je wordt uitgenodigd voor het event zul je een online assessment moeten maken. In de ochtend van accountant in één dag zul je dan worden uitgenodigd voor een interview. Na het interview zullen we beginnen aan de interactieve case. Aan het einde van de dag hoor jij of je een stage contract bij PwC krijgt aangeboden!
 

Hoe eerder je solliciteert, hoe langer je de tijd hebt om je goed voor te bereiden. Op 24 november dient het assessment te zijn afgerond. Wij laten uiterlijk 25 november weten of je wordt uitgenodigd.

 

Mocht je vragen hebben over het aanmeldproces of over accountant in één dag neem dan contact op met Eliane: eliane.stuijt@pwc.com/06 13 39 68 43, Esther Morren /06 14 83 94 98 of Wouter Kraster /06 20 22 60 76

Ga naar de website van PwC

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Digital Assurance Traineeship

Accounting, Actuariaat / Risk, IT / ICT

PwC - Amsterdam

De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt mee aan die verandering, maar is ook zelf volop in beweging. Binnen Assurance is de Digital Academy daar een mooi voorbeeld van: een intensief 2 jarig trainingsprogramma met betrekking tot het leveren van vertrouwen in een digitale wereld. Geloof jij ook in een nieuwe wereld waarbij continue innovatie voorop staat, maar er ook aandacht zal moeten zijn voor het behouden van vertrouwen naar elkaar door voldoende aandacht te besteden aan potentiele risico’s die dit met zich meebrengt? Dan is deze Academy jou op het lijf geschreven.

De Digital Academy zal starten op 1 september 2019. Je start direct in de Assurance praktijk en zult ervaring opdoen in het creëren van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Daarbij volg je de nodige inhoudelijke trainingen (zowel vakinhoudelijk als op soft skills).

Binnen de Digital Assurance Academy help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale transformaties, (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Ook adviseer en ondersteun je klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexer wordende samenleving. Je begeleidt een grote diversiteit aan klanten bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en helpt hen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van big data, cloud computing, cyber security, data privacy, artificial intelligence, data science en innovatieve IT beheersing.

Aanmelden tot en met

Meeloopstage Assurance

Accounting

PwC - Nederland

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. 
 

Aanmelden tot en met

Meeloopstage Accounting & Compliance

Accounting

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Wil jij je tijdens je meeloopstage bezighouden met het samenstellen van jaarrekeningen? Grijp je kans bij PwC om werken en studeren te combineren. Je kunt gebruikmaken van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je jouw kennis in de praktijk kunt toetsen en persoonlijk ervaart hoe het is om bij PwC te werken. Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet– en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en stakeholders die zich actiever gaan bemoeien met de strategische keuzes van een onderneming. Mede door deze ontwikkelingen is het belang van compliance nog nooit zo groot geweest. Jouw rol als stagiair is, in samenwerking met het team, om onze klanten op (inter)nationaal niveau te helpen om te voldoen aan hun fiscale compliance en klanten te adviseren om het compliance proces te verbeteren.