Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit Course 2022

Bedrijf: PwC
Richting(en): Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Startdatum: 17 november 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Dé business course voor MSc Accountancy studenten

Overweeg jij een toekomst in Audit? Wil je werken aan realistische klantcases? Ben je op zoek naar inzicht en coaching voor je toekomstige carrière? Blok dan 17 tot en met 20 november in je agenda en ga met ons mee op audit course naar het zonnige zuiden van Europa! Waar wij precies heen gaan maken we heel snel bekend, stay tuned!

Ontdek de toekomst van Audit

  • De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen Audit volgen elkaar snel op. Vanaf 2023 zijn bedrijven bijvoorbeeld verplicht om in hun bestuursverslag ook een Corporate Social Responsibility (CSR) gedeelte op te nemen. Andere ontwikkelingen binnen Audit zijn blockchain, cryptocurrency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat wij continu onderdeel blijven uitmaken van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving samen verder helpen.


    Tijdens de Audit Course krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze professionals; van associate tot partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Ook werk je nauw samen met studenten aan verschillende onderscheidende audits. Verder speel je een rollenspel en verdiep je je in onze tools Connect en Halo om controles efficiënter te laten verlopen. Uiteraard is gedurende het weekend voldoende tijd voor leerzame én gezellige activiteiten.

Ervaar de sfeer van PwC

Onze Audit Course geeft je een beeld van hoe het werken bij PwC is als auditor. Ook ervaar je waar wij veel waarde aan hechten: samenwerking, diversiteit en een informele werksfeer.

Meld je nu aan

Wil jij met ons mee op reis naar het zonnige zuiden van Europa? Meld je dan voor 5 september aan.


Voordat je wordt uitgenodigd voor één van de selectiedagen moet je eerst succesvol een online assessment af te ronden. Meld je zo snel mogelijk aan, want dan heb je langer de tijd voor het assessment. Wel zo handig! 


Zet deze data alvast in je agenda:

Deadline aanmelden               maandag 5 september

Selectiedag Rotterdam*          dinsdag 13 september

Selectiedag Utrecht*               woensdag 14 september

Selectiedag Amsterdam*         donderdag 15 september

Kennismakingsborrel               donderdag 20 oktober

Audit Course                           donderdag 17 t/m zondag 20 november


*Je dient bij één van de drie selectiedagen aanwezig te zijn.

Vooraanmelden

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Financial Due Diligence

Accounting, Banking / Finance, Fiscaal

PwC - Amsterdam

Heb je een financiële, bedrijfskundige of technische master op zak, hou je van puzzelen voor gevorderden, krijg je energie van teamwork en lijkt het je leuk om een actieve bijdrage te hebben in het succes van een transactie? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Je gaat aan de slag in het Financial Due Diligence Team (FDD) van PwC en helpt klanten die een bedrijf willen kopen of verkopen, willen herfinancieren of klanten die een beursnotering nastreven. Dit doe je door een deep dive te doen in de financiële situatie van een bedrijf, je gaat na wat de kansen en risico’s zijn en welke knelpunten een deal mogelijk in de weg staan.

Consultant Financial Due Diligence
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Utrecht)

Accounting, Consulting, Banking / Finance

PwC - Utrecht

Ben jij financieel onderlegd, ondernemend en een echte teamplayer? Ben je daarnaast nieuwsgierig naar (nieuwe) technologische mogelijkheden en wil je werken op een dynamische afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet– en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en stakeholders die zich actiever gaan bemoeien met de strategische keuzes van een onderneming. Hierbij wordt realtime en transparante (financiële) informatie steeds belangrijker. Mede door deze ontwikkelingen is het belang van compliance nog nooit zo groot geweest.

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Utrecht)
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Rotterdam)

Consulting, Accounting

PwC - Rotterdam

Ben jij innovatief, leergierig, ambitieus, ondernemend, een echte teamplayer, financieel onderlegd, nieuwsgierig naar (nieuwe) technologische mogelijkheden en wil je werken bij een dynamische afdeling waar onze values belangrijk zijn maar ook de fun-factor niet wordt vergeten. Dan zoeken wij jou!

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Rotterdam)