Overslaan en naar de inhoud gaan

Tax Course

Bedrijf: PwC
Richting(en): Actuariaat / Risk |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 03 november 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De Tax Course komt er weer aan! Ben jij er klaar voor?

In november organiseert PwC weer een Tax Course, hebben jullie de course ook zo gemist? 

Wat we gaan doen? Waar we naartoe gaan? Hoeveel dagen de course is? Hoe het programma eruit komt te zien? Dat houden we nog eventjes geheim…

Elke twee weken zal er een update komen waarin we jullie steeds wat meer vertellen.

Nieuwe update over de Tax Course!

  • De course zal van start gaan op 3 tot en met 6 november.
Vooraanmelden

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Stage Project & Programma Management

Actuariaat / Risk, Banking / Finance

PwC - Amsterdam

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de uitvoering van fondsen, subsidieregelingen en compensatieprogramma’s of juist een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe projecten voor verschillende ministeries en de EU? Bij PwC krijg je die kans als stagiair(e) op de afdeling Project & Programma Management. Door de stage ervaar je hoe het écht is om bij PwC te werken, word je persoonlijk uitgedaagd en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Klinkt dit jou interessant in de oren en ben je minimaal vier maanden beschikbaar? Solliciteer dan nu voor deze uitdagende stageplek.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudent Actuarieel & Kwantitatief Consulting Amsterdam

Banking / Finance, Fiscaal, Actuariaat / Risk

PwC - Amsterdam

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van pensioenen en verzekeraars? Ben jij daarnaast geïnteresseerd in complexe problemen en uitdagende vraagstukken op het gebied van actuariaat, kwantitatieve consulting en data-analyse? Ga dan aan de slag als werkstudent binnen PwC!

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

CMAAS Associate Financial Services - Regulatory

Alle richtingen

PwC - Amsterdam

PwC’s Financial Services (“FS”) team van de business unit Capital Markets & Accounting Advisory Services (“CMAAS”) adviseert banken en verzekeraars op gebied van risicomanagement, regulatory requirements (prudentiele regelgeving, in het bijzonder CRR, CRD IV, Basel III & IV en de EBA-standaarden) en accounting.

Om de succesvolle groei van ons team voor te zetten, zijn we op zoek naar een collega die zich willen specialiseren in risicomanagement en prudentiële regelgeving in de bancaire sector.