Overslaan en naar de inhoud gaan

Tax Trip @home edition

Bedrijf: PwC
Richting(en): Fiscaal |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ga op 26 en 27 november mee met onze Tax Trip @home edition en ervaar hoeveel waarde  wij bij PwC hechten aan samenwerken en de informele cultuur die er heerst. In twee dagdelen - 26 november in de avond en 27 november in de ochtend - leer jij PwC kennen! We gaan daarom leuke activiteiten doen, maar we zullen ook inhoudelijk aan de slag gaan. Bij PwC vinden we autonomie en het volgen van je eigen pad heel belangrijk, dus daarom heb jij tijdens dit event de touwtjes in handen. Wil je liever een case doen van het team waar jij interesse in hebt, of werk je liever aan je soft skills? Jij bepaalt! 

Wie ben je?

  • Je bent een derdejaars bachelorstudent of masterstudent: Fiscale Economie of Fiscaal Recht 

  • Je bent een aanstormend fiscaal talent en je hebt zin om PwC en je toekomstige collega’s goed te leren kennen.

  • Je bent nieuwsgierig en wilt meer leren over de technologische ontwikkelingen binnen de Tax & Legal praktijk.

  • Je bent een echte teamplayer die waarde hecht aan samenwerken in een informele sfeer.

  • Je bent ondernemend en pro-actief.

Hoe ziet het programma eruit?

De kick-off vindt plaats op 19 november vanaf 17:00 uur. Tijdens deze kick-off kan jij je medestudenten alvast leren kennen.
De week erna op 26 november zal het programma om 16:30 uur beginnen. Deze avond worden jullie kookskills op de proef gesteld, door het volgen van een kookworkshop gegeven door een Bekende Nederlander. De dag erna worden jullie, na een lekker ontbijtje om 9:00 uur weer, fris en fruitig achter de laptop verwacht. De invulling van deze dag bepaal jij zelf! Kies je voor een softskill workshop of een casus van de Business Unit waar jij interesse in hebt? De keuze is aan jou! Op deze manier kan je zelf bepalen hoe jij PwC leert kennen. Het programma eindigt om 15:30 uur. 

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

People & Organisation Traineeship

Alle richtingen

PwC - Amsterdam

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen intelligent, gedreven en ambitieus te zijn en wil nu aan de slag als adviseur. Jouw interesse ligt bij fiscale, actuariële, wiskundige of HR-gerelateerde vraagstukken van organisaties over hoe zij hun menselijk kapitaal het beste kunnen organiseren. Daarnaast houd je van aanpakken en deins je niet terug voor een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Aanmelden tot en met

Werkstudentschap Tax Reporting & Strategy (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)

Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Ben je bezig met een universitaire studie, heb je affiniteit met fiscaliteit, compliance en technology en wil je graag ervaren hoe het er bij PwC in de praktijk aan toe gaat? Dat kan als werkstudent. Binnen Tax Reporting & Strategy zoeken wij ambitieuze werkstudenten die interesse hebben in (één van) de volgende facetten: Tax Compliance, Tax Accounting, Tax Strategy & Operations, Horizontaal Toezicht, inrichting van de fiscale organisatie of Compliance Engineering.

In de maanden dat je bij ons werkt word je begeleid door een ervaren collega. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks meemaken en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt. Een wederzijdse kennismaking en mooie leerervaring in de slotfase van je studie. 

Aanmelden tot en met

Meeloopstage Tax & Compliance

Fiscaal, Banking / Finance, Juridisch

PwC - Utrecht, Amsterdam, Rotterdam

Wil je een meeloopstage doen binnen de Tax & Compliance praktijk? Grijp je kans bij PwC om werken en studeren te combineren. Je kunt gebruikmaken van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je jouw kennis in de praktijk kunt toetsen en persoonlijk ervaart hoe het is om bij PwC te werken. Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet– en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en stakeholders die zich actiever gaan bemoeien met de strategische keuzes van een onderneming. Mede door deze ontwikkelingen is het belang van compliance nog nooit zo groot geweest. Jouw rol als stagiair is, in samenwerking met het team, om onze klanten op (inter)nationaal niveau te helpen om te voldoen aan hun fiscale compliance en klanten te adviseren om het compliance proces te verbeteren. De stage zal starten per september 2020.