Overslaan en naar de inhoud gaan

De course van Deloitte

Tijdens de Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant bij Deloitte van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan klantopdrachten. Ondertussen geniet je van een kennismaking met de professionals van Deloitte met als bestemming Boedapest.

Als deelnemer ben je een WO-talent in de laatste fase van je master bent. Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course is er een selectieprocedure. Een CV, motivatie en een kopie van cijferlijsten van middelbare school en WO zijn altijd vereist voor een aanmelding. Als eerst vind er een selectie plaats op basis van het CV. Wanneer je geschikt bent voor een plek, dan word je gevraagd om een online competentie- en capaciteitentest te maken. Bij het naderen van de aanmeldingsdeadline, heb je nog slechts beperkte tijd beschikbaar krijgt voor het afronden van de testen. Op basis van de uitslag van het online assessment én je profiel wordt je wel of niet uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en consultant.

Jelle heeft een eerdere editie van de Deloitte Business Course mee gemaakt. Lees hier zijn ervaring.

‘Tijdens de Deloitte Business Course in Barcelona mocht ik ondervinden hoe het is om als consultant aan een uitdagende praktijkcase te mogen werken en aan de andere kant samen successen te vieren in de meest exclusieve restaurants en clubs in Barcelona, onder het motto work hard, play hard! Meteen vanaf het begin kregen we gelijk een presentatie van de klant en ontvingen we case materiaal die we in het vliegtuig naar bestemming door konden nemen, eenmaal aangekomen in Barcelona werden we opgewacht in een mooi hotel in hartje Barcelona. Op de tweede dag van de business course kwam de consultancy leader van Deloitte overgevlogen om ons de mogelijkheid te geven hem vragen te stellen over zijn loopbaan en de carrièremogelijkheden bij Deloitte. Ik kwam er tijdens de business course achter dat consultancy echt bij mij past en ik voelde ook een goede klik met de consultants van Deloitte en de Deloitte werkwijze. De business course heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een contract bij Deloitte heb gekregen’.