Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte Business Course

Een business course is een kennismaking met het bedrijf. Een business course gaat vaak vooraf aan een traineeship of een nieuwe baan. Na een business course weet jij hoe het bedrijf in elkaar zit en weet het bedrijf of jij degene bent die bij bijvoorbeeld Deloitte een traineeship mag volgen of een baan krijgt. Voor een business course gaat er meestal ook al een selectieprocedure voorbij. Deze selectieprocedure bestaat uit het aanleveren van je CV, motivatiebrief, het maken van een test en een selectiedag. Business courses van Deloitte worden voornamelijk in het buitenland georganiseerd, wat natuurlijk een enorme ervaring is! Gemiddeld duurt een business course drie dagen en ben je deze dagen samen met ongeveer 14 tot 25 andere deelnemers.

Soorten business courses
Deloitte Deloitte biedt verschillende soorten business courses aan, voornamelijk in het buitenland. Je werkt voornamelijk aan een case voor een van de klanten van Deloitte. Je kunt je tijdens een business course van Deloitte onderscheiden van de rest, om zo misschien wel een toekomst te hebben in de organisatie. Hieronder vind je een overzicht van verschillende business courses, aangeboden door Deloitte.

Deloitte Consulting business course 2015
Deze business course wordt jaarlijks georganiseerd door Deloitte. Tijdens deze business course leer je hoe het werk van een consultant bij Deloitte eruit ziet. De Deloitte Consulting business course wordt voornamelijk georganiseerd in Barcelona, in het begin van de zomer. Samen in groepjes werk je aan een opdracht voor een klant. Dit doe je aan de hand van de werkmethode van Deloitte. Tuurlijk is dit niet het enige wat je doet tijdens de business course in het heerlijke Barcelona, je geniet natuurlijk ook met veel gezelligheid van de zon!

De Tax business course
De Tax business course van Deloitte wordt op veel verschillende locaties georganiseerd, denk hierbij aan IJsland, Boston en Hong Kong. Op dit moment zijn deelnemers van deze business course vaak naar Hong Kong geweest. Van Hong Kong tot Maasgebouw is een prachtige ervaring in Hong Kong, waarbij je veel over jezelf leert kennen. Je lost een case op en begint hier al aan voordat je naar Hong Kong gaat. Het advies wat volgt presenteer je uiteindelijk en aan het einde van de business course. Naast het werken aan een case, leer je ook alle andere deelnemers erg goed kennen. Je leert ze voornamelijk kennen door met ze samen te werken, maar ook door de leuke feestjes die worden georganiseerd in Hong Kong. Er zijn ongeveer 14 à 15 mensen die deelnemen aan deze business course.

Deloitte business course
Tijdens de Deloitte business course ben je in het buitenland. Deze business course wordt voornamelijk in Milaan georganiseerd. Je lost in deze paar dagen een case op, doet mee aan een interactief spel door de hele stad, leert jezelf en andere mensen erg goed kennen en je maakt mooie feesten mee in de stad Milaan! Vooraf aan de business course moet je je CV en motivatiebrief inleveren en kan je worden uitgenodigd voor een selectiedag. Als je deze selectiedag door komt, dan mag jij deelnemen aan de business course van Deloitte.

Word jij helemaal enthousiast van deze verhalen? Bekijk dan welke business courses Deloitte op dit moment open heeft staan en meld je aan. Misschien word jij dan wel de nieuwe deelnemer van een van de business courses en ga jij naar het buitenland toe!