Overslaan en naar de inhoud gaan

KPN Business Course

Deelnemen aan een KPN Business Course kan als je een derde- of vierdejaars student bent aan een universiteit en als je interesse hebt in het KPN Young Talent Program. Binnen KPN zijn er heel veel verschillende richtingen waarin werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden en voor veel van deze richtingen worden dan ook business courses georganiseerd om het juiste talent te vinden.

Naar wie is KPN op zoek?
KPN is op zoek naar studenten die niet snel tevreden zijn en het perfecte resultaat nastreven. De student moet de kennis die hij tijdens zijn studie heeft opgedaan gemakkelijk kunnen omzetten naar concrete resultaten voor de klanten van KPN. Naast dat de student alleen maar bezig is zijn met zijn of haar functie, moet deze ook continu streven naar verdere persoonlijke ontwikkeling.

Wat doe je tijdens een KPN Business Course?
De business course van KPN duurt meerdere dagen. Aan het begin van de business course word je in een team ingedeeld. Met dit team zal je de volgende dagen jouw eigen telecomprovider gaan besturen en leer je meerdere facetten binnen deze sector kennen. Door verschillende vraagstukken moet het team ervoor gaan zorgen dat de klant jouw provider kiest in een sterk concurrerende markt. De belangrijkste keus die gemaakt zal moeten worden is welke techniek gebruikt gaat worden om de klant zo tevreden mogelijk te stellen.

Wat is jouw profiel?
Naast dat je derde- of vierdejaarsstudent bent aan een universiteit, heb jij je tijdens je studie bewezen door extra activiteiten te doen. Zoals bijvoorbeeld relevante bijbanen, stages of verantwoordelijkheden binnen een vereniging.

Het is een must dat je geïnteresseerd bent in een van de volgende vakgebieden:
• Technology
• Customer & Commerce
• Finance

Studies als (Technische) Bedrijfskunde, (Bedrijfs) Economie, IT of Techniek passen dan ook erg goed binnen het profiel.

Aanmelden
Omdat een business course van KPN een goede opstap kan zijn naar een goede baan binnen dit bedrijf, verloopt de selectieprocedure voor de deelname aan dit evenement nauwkeurig. Zoals bij elke sollicitatie moet jij er voor zorgen dat je cv er erg sterk en opvallend uitziet. Ook zal een goede motivatiebrief jouw sollicitatie een stuk beter maken. Op het moment dat jouw sollicitatie eruit springt, zal je uitgenodigd worden voor één van de selectiedagen voor de business course. Maak je ook hier een goede indruk, dan kan je deelnemen aan de KPN Business Course.

Er zijn natuurlijk ook andere bedrijven die business courses organiseren.