Overslaan en naar de inhoud gaan
Online marketing | Business Course | Moongro

Online Marketing Business Course

Wat is het verschil tussen een business-course en een inhousedag?

Het doel van een business-course en een inhousedag lijkt op elkaar, maar toch zijn het twee verschillende soorten evenementen. Zowel een business-course als een inhousedag zijn bedoeld om jou kennis te laten maken met een organisatie. Het belangrijkste en grootste verschil is dat een inhousedag veel laagdrempeliger is vergeleken een business-course. Bij een business-course bestaat namelijk vaak uit meerdere dagen en leidt vaak als directe wervingsmiddel.

Ook zijn de groepen bij de Inhousedagen vaak een stukje groter dan bij een business-course. Hierdoor is de kans om jezelf te onderscheiden ten op zichtte van een ander een stuk kleiner. 

Voor een uitgebreide uitleg over wat het verschil is tussen deze twee evenementen lees dan de blog 'Wat is het verschil tussen een business course en een inhosuedag?'

Wat ga je doen tijdens een online marketing business-course? 

Een online marketing business course is de ideale manier om een bedrijf te leren kennen. Een business course is normaliter niet één dag, maar meerdere dagen waaraan meestal rond de 20 studenten aan deelnemen.  

De inhoud van een business-course is bij iedere organisatie verschillend. Bij de ene organisatie wordt er vooral gekeken naar de persoonlijke match tussen de organisatie en student, maar bij een andere organisatie wordt er vooral nadruk gelegd op de eventuele werkzaamheden die je in de toekomst kan verwachten bij de organisatie.

Verder is het gebruikelijk dat er tijdens een business-course presentaties worden gegeven. Dit kan zowel van het eigen bedrijf zijn als van een externe spreker.

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenlandse online marketing business-courses?

De organisaties die een business-course organiseren hebben allemaal verschillende specialisaties. Daarom zullen de business-courses ook verschillend zijn. Dit kan ook dus inhouden dat de online marketing business-course die jij wilt bijwonen in het buitenland wordt gehouden in plaats van op kantoor. Je kan ook deelnemen aan international business-courses.

Lees hier meer over een online marketing inhousedag of traineeship!