Overslaan en naar de inhoud gaan
Wat houdt een offshoring business-course in? | Moongro

Wat houdt een offshoring business-course in?

Een offshore business-course is een kennismaking tussen studenten en bedrijven. Tijdens een business course kan zowel het bedrijf als de student zich goed oriënteren door een intensieve kennismaking tussen beide partijen. Hierbij volgen studenten vaak meerdere dagen een traject, waarbij ze een case oplossen en het bedrijf beter leren kennen.

Wat ga je doen tijdens een offshore business-course?

Business courses zijn de ideale manier om een bedrijf goed te leren kennen. Een business course is meerdere dagen, met de bedoeling dat studenten een bedrijf leren kennen en andersom. Zo kan een student gemakkelijk erachter komen of het bedrijf bij hem past. Een business course is normaliter niet één dag, maar meerdere dagen waaraan meestal rond de 20 studenten aan deelnemen.  

Verder is het gebruikelijk dat er tijdens een business course presentaties worden gegeven, dit kan zowel van het eigen bedrijf zijn als van een externe spreker. Het hangt af van het bedrijf dat de business course organiseert hoe de planning eruitziet, maar er wordt vaak aan een case gewerkt. Deze case zal in het geval van een offshore business course natuurlijk gaan over een probleem wat opgelost moet worden waarbij jij jouw offshore kwaliteiten moet laten zien.

Bedrijven die dit organiseren kunnen zijn momenteel niet aanwezig op het Moongro platform maar zodra u dit leest kan dit zeker wel weer het geval zijn dus hou de pagina in de gaten!

Wat zijn de mogelijkheden voor buitenlandse offshore business courses?

Er zijn natuurlijk erg veel offshore bedrijven die business-courses organiseren en hier mensen voor zoeken. Aangezien deze bedrijven natuurlijk verschillende specialisaties hebben, zullen de business courses ook verschillend zijn maar vaak wel gericht op een offshore vraagstuk. Daarnaast wordt iedere business course anders georganiseerd, elk bedrijf kan natuurlijk zelf een business-course indelen. Het kan voorkomen dat een offshore bedrijf een business course organiseert in het buitenland omdat ze daar een vestiging hebben of omdat de business course niet op kantoor is gericht.