Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat te doen na je studie? Volg een Business-Course.

Wat te doen na je studie? Volg een Business-Course. 

Zit jij in je laatste studiejaar? En weet je nog niet wat je volgend jaar wil doen? Bezoek eens een Business-Course!

Een veel voorkomend probleem onder studenten die in hun laatste jaar van hun studie zitten. Wat gaan we hierna doen? Wil je gaan reizen, of toch al aan het werk? Kies je voor de tweede optie dan is het volgen van een Business Course echt iets voor jou!

Wat is een Business Course?

Een business course is een kennismaking tussen laatstejaars studenten en bedrijven. De perfecte manier om bedrijven te leren kennen is dus deelnemen aan een Business Course. Voor werknemers is dit ook een geschikte manier om te kijken of de studenten passen binnen het profiel van het bedrijf. Een Business Course wordt over meerdere dagen verspreid, je zal in een groep gaan werken aan bepaalde casussen. Hoe beter de behaalde resultaten binnen de case, des te meer interesse bedrijven in jou hebben! Het is dus een geschikte manier om je carrière te beginnen! 

Voor wie wordt deze Business Course georganiseerd?

Grotendeels worden de Business Courses voor laatstejaars studenten Bachelor en Master georganiseerd. Er wordt namelijk van je verwacht dat je je als student bezig houdt met bestuurlijke en sociale activiteiten. Uiteraard wordt er gewaardeerd als studenten zich pro-actief opstellen. Zorg dat je tijdens de Business Course opvalt! Verschaf daarom van te voren altijd informatie over het bedrijf zodat je al met een voorsprong aan de casus begint!