Overslaan en naar de inhoud gaan

Virtuele Inhousedag Stages - 9 maart

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Online Marketing, Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zaandam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Jouw nieuwe baan en werkplek

Ahold Delhaize is een van de grootste food-retailers van de wereld en is toonaangevend in zowel supermarkten als in E-commerce. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam werken wij iedere dag om het leven van onze klanten een beetje beter en makkelijker te maken. Wil jij ook impact maken op Nederland en je resultaten terugzien in onze winkels?

 

Virtuele Inhousedag Stages
Kom dan stage lopen bij Ahold Delhaize! Tijdens deze virtuele inhousedag vertellen we je graag meer over onze organisatie, stagemogelijkheden en de Matching Day. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen aan onze recruiters, maar ook om ervaringen te horen hoe onze huidige en voormalige stagiaires. 

 

Programma
•    14.00-14.05 Welkom
•    14.05-14.25 Ahold Delhaize, stagemogelijkheden en solliciteren
•    14.25-14.55 Q&A met (oud)stagiaires

 

Een stage bij Ahold Delhaize of een van onze merken betekent:

 • Een stageplek binnen Albert Heijn, Etos, Gall & Gall of Ahold Delhaize met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief, waarbij je impact maakt op onze klanten. Bij ons mag je écht gave dingen doen!;
 • Stagevergoeding van €450 – €500 per periode en reiskostencompensatie afhankelijk van jouw reisafstand (ongeacht bezit van studentenreisproduct);
 • Een leerzame periode door intensieve begeleiding en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden binnen onze koffiecultuur;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan uitjes georganiseerd door Young Ahold Delhaize en onze evenementencommissie.

Dit bieden we jou

 • Interessante en veelzijdige stageplaats voor 5 of 6 maanden;
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Een kijkje op de afdeling waar meegedacht en –gewerkt kan worden aan alle vernieuwingen en verbetering voor de winkel en de medewerker;
 • De Ahold Delhaize internship experience (borrels, events en netwerken met alle stagiairs binnen het hoofdkantoor);
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding (450-500 euro per maand plus reiskostenvergoeding);
 • Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld!;
 • Mogelijkheid tot afstuderen in combinatie met 4 dagen meewerken.

Dit breng je mee

Nieuwsgierig naar de wereld van Retail en Ahold Delhaize in het bijzonder. Je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en:
•    Ben je een HBO- of WO-student en staat gedurende je stageperiode ingeschreven bij een studie.
•    Heb je affiniteit met retail, winkelervaring is een pré;
•    Beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
•    Sluit jouw cv aan bij de stagerichting van je voorkeur.

Solliciteer en kom binnen

Meld je aan voor de Virtuele Inhousedag door te solliciteren via de button 'Solliciteren'. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging om deel te nemen aan het digitale evenement. Er vindt geen selectie plaats voor deelname aan de inhousedag, iedereen is welkom! Met jouw sollicitatie geef je toestemming voor het eenmalig gebruiken van je gegevens om je te informeren over onze huidige stagemogelijkheden.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage UX Design (AH Tech Labs)

Online Marketing

Ahold Delhaize - Zaandam

Wij zijn opzoek naar een creatieve designer die ons innovatie team komt versterken!  

De ultieme customer journey vormgeven, dat kan alleen als je de klant écht begrijpt. En dat doe jij als User Experience Designer als geen ander. Ben jij hét creatieve design talent dat wij zoeken? En wil jij stage lopen bij hét innovatie lab van AH Technology? Lees dan snel de onderstaande vacature! Deze stage geeft jou de kans om deel uit te maken van 2 (!!) creatieve teams binnen Albert Heijn. Het gaat om een gecombineerde stage tussen het Innovatie Lab en het UX Design Team.  

Dit ga je bij ons doen

Wij zijn op zoek naar een UX design stagiair die zowel aan de projecten van AH Labs als binnen het AH UX team aan de slag gaat. Binnen AH Labs ga je werken aan je eigen projecten samen met een team van software developers en business developers. Je zal zelf geheel verantwoordelijk zijn voor het design maar zal hiervoor begeleiding krijgen vanuit het UX design team. Jouw tijd zal ongeveer 50/50 tussen de teams verdeeld zijn. Binnen AH Labs zal je verantwoordelijk zijn voor al het UX design werk binnen jouw project. Begeleiding op gebied van UX design en research krijg je vanuit het UX team. Inhoudelijke begeleiding om gebied van innovatie en het project krijg je vanuit het Tech Labs team. 

 

Jouw nieuwe werkplek

Albert Heijn Online biedt klanten nieuwe manieren van boodschappen doen. Onze digitale formats bieden klanten uitgebreide hulp bij het organiseren en kiezen van de boodschappen. Klanten kunnen online hun boodschappen bestellen via ah.nl en de Appie app. Deze boodschappen kunnen vervolgens thuis of op hun werk bezorgd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de boodschappen op te halen bij een AH Pick Up Point. Deze initiatieven zijn opgezet om onze klanten op een zo makkelijk mogelijke manier online boodschappen te laten doen. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week en met keuze uit een assortiment van meer dan 20.000 producten. We zijn altijd in ontwikkeling, want onze medewerkers bij Online willen het iedere dag weer beter doen voor onze klanten. Hoe innovatief wil jij het hebben?

AH Tech Labs is het leukste en jongste team van Albert Heijn. We werken met een leuk team van 24 mensen aan de innovatie van de toekomst. Het team bestaat uit UX designers, software developers, business developers en management. Wij willen boodschappen doen, online en in de winkel, leuker en gemakkelijker maken voor onze klanten door middel van technologie. 

Normaliter werk je vanuit ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam. Vanwege de huidige situatie is thuis jouw nieuwe werkplek.

Aanmelden tot en met

Data Analist Commercie

Online Marketing, Sales, Overige

Ahold Delhaize - Zaandam

Wij maken van Albert Heijn het beste omnichannel Food & Tech bedrijf en willen digitaal gemak voor iedereen. We testen en experimenteren, zijn innovatief en verleggen grenzen. Voor deze reis zoeken wij een Data Analist Commercie. Sta je stevig in je schoenen, heb je een passie voor retail en data én blaas jij ons omver met jouw analyses? Word dan Data Analist Commercie bij Albert Heijn.
 

Als Data Analist Commercie ontwikkel je inzichten die, in lijn met de strategie, richting geven aan de inzet van prijs & promotie en de ontwikkeling van ons assortiment. En met succes: door jou analyses weten wij wat onze klanten kopen en welke ontwikkelingen hierin spelen. Met je collega’s uit de business stem je regelmatig af op welke onderdelen jij hen inzichten kan geven. Denk daarbij aan het evalueren van een campagne, het analyseren van de verkoop van producten in de Bonus of het ontdekken van kansen voor assortiment uitbreidingen. Met jouw inzichten blijft onze Commercie afdeling zichzelf continu op een data  gedreven manier verbeteren. Zó maak jij ook impact op onze miljoenen klanten. 
 

Je maakt als Data?Analist Commercie impact bij AH Technology door:  

 • Data op te halen van de markt en onze klanten uit verschillende interne en externe databases middels Databrix, Python of SQL.
 • Databronnen te koppen en onze data te analyseren, zodat commerciële vragen vanuit de business heel gericht beantwoord worden.
 • Het opbouwen en inrichten van overzichtelijke data-dashboards.
 • Continu goed met de business af te stemmen over de vragen die leven. 
 • Je stakeholders mee te nemen door de resultaten van de analyses op een begrijpelijke wijze.
   

 

Aangezien ons team groeiende is zoeken wij een junior en medior Data Analist Commercie. Aan de hand van jouw ervaringen zullen wij je inschalen. Beide vacatures zijn vergelijkbaar, al zal de medior zelfstandiger, dichter op de business zitten en zwaardere projecten oppakken. De junior begeleiden we hierin goed. 

 

 

Jouw nieuwe werkplek.

Als Data Analist Commercie werk je bij Albert Heijn, onderdeel van Ahold Delhaize. Albert Heijn is de nummer 1 food retailer van Nederland. Al ruim 130 jaar de vertrouwde en inspirerende partner voor miljoenen klanten. Met meer dan 1000 winkels in Nederland en België en 24/7 op ah.nl zijn wij er altijd en overal voor onze klanten. Maar er is werk aan de winkel om een volgende fase te realiseren. Om ‘beter eten’ voor iedereen bereikbaar te maken en boodschappen doen nog gemakkelijker te maken.
 

Je wordt onderdeel van AH Technology. Bij AH Technology werken vakmensen aan digitale oplossingen waar miljoenen klanten dagelijks van kunnen genieten. Door telkens nieuwe manieren van boodschappen doen te ontwikkelen met de meest moderne technieken. Op een manier die aansluit bij de wensen en het continu veranderende leven van onze klanten. Technologie is daarbij cruciaal. Daarom investeren wij fors in data, tech en digital om te transformeren van een supermarkt naar een toonaangevend food&tech bedrijf. Meer informatie over AH Technology vind je ook op onze Stack Overflow pagina:   https://stackoverflow.com/jobs/companies/ah-technology-albert-heijn
 

Benieuwd naar de mensen met wie je direct samenwerkt? Je werkt nauw samen met zo’n 15 mede-Analisten met een diverse achtergrond.. Een hecht team dat graag elkaar online op zoekt en elkaar verder helpt. Jouw afdeling speelt een cruciale rol bij het optimaliseren en verbeteren van onze business. Jullie richten je onder andere op vergeven van inzichten richting de commercie business. Jullie voeren de data analyses uit en koppelen de resultaten terug naar de business. Zo weet iedereen bij Albert Heijn, zowel in de winkels als in de commercie, waar we op moeten letten en wat we nóg beter kunnen doen. Normaliter werk je vanuit ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam, op de 5e etage. Vanwege de huidige situatie is thuis nu jouw nieuwe werkplek. We hopen snel weer met z’n allen terug te kunnen keren naar Zaandam.
 

Dat data een belangrijke rol heeft binnen Albert Heijn staat vast. Onze Data Analytics & Science teams vallen onder ons Strategy & Analytics team, waar we samen de strategie van Albert Heijn vormgeven. Daarbij vinden we persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s belangrijk en hebben we een eigen Data Academy waar je een eigen ontwikkeltraject voor volgt. Zo blijft jouw kennis up to date en blijf jij je ontwikkelen.

 

 

Covid-19 

Onze grootste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers en klanten. En ook wij houden ons aan de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit betekent dat onze collega’s van het hoofdkantoor momenteel grotendeels vanuit huis werken. We zorgen voor een goede digitale verbinding met elkaar, zodat onze getalenteerde en diverse groep collega’s goed kan blijven samenwerken. Ook alle gesprekken voor jouw sollicitatie zullen via een videogesprek plaatsvinden.

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

STAGIAIR(E) EVENTS

Marketing / Product Management, Online Marketing, PR / Communicatie

Ahold Delhaize - Zaandam

Bouw jij als Stagiair events mee aan de in- en externe reputatie van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall door mee te werken aan de ontwikkeling én uitvoering van strategische events?

Lees dan snel onderstaande vacature!  

 

Dit ga je bij ons doen
Het eventteam van Albert Heijn Communicatie zoekt een stagiaire om het team te ondersteunen in het vlekkeloos organiseren van al onze digitale & (straks ook weer) live evenementen.

Denk aan een livestream voor de directie van Albert Heijn, een online dialoogsessie met stakeholders of een strategie-update voor onze leveranciers. De opdrachtgevers zijn interne klanten van Albert Heijn, maar ook Gall&Gall en Etos kunnen opdrachtgever zijn.

De stagiair events is regelmatig zelf aanwezig bij evenementen om te ondersteunen en coördineren. Daarnaast kun je kleine traffic projecten managen, zoals grafische vormgeving, drukkerij, merchandising, etc. Op deze manier leer je het vak eventmanagement in de praktijk goed kennen. En ben je ook nieuwsgierig naar wat onze overige collega’s van de afdeling communicatie doen? Je krijgt van ons alle ruimte om in gesprek te gaan met hen. Ons doel is om er voor jou een leuke en leerzame stage van te maken.