Overslaan en naar de inhoud gaan

Koffiedate met onze Managers

Bedrijf: Boer & Croon
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Boer & Croon

Wil je nader kennismaken met het de Managers Propositie van Boer & Croon Management?

Wij organiseren doorlopend koffiedates met onze Managers. Onder het genot van een kopje koffie zal een van onze Managers jou inzicht geven in zijn/haar werkzaamheden en al jouw vragen beantwoorden. Graag nodigen wij je daarvoor uit bij ons op kantoor in Amsterdam, zodat je direct een beeld kunt vormen van jouw eventuele toekomstige werkgever en collega’s. Daarvoor kun je je hier aanmelden.

De koffiedate is een vrijblijvend kennismakingsevent, maar maakt als event onderdeel uit van de sollicitatie procedure voor Managers. Let op: de koffiedate is geen beoordelingsmoment! Wij vinden het echter wel belangrijk dat jij een goed beeld hebt van een carrière als Manager bij Boer & Croon, wat maakt dat deelname aan een van onze events is een verplicht element is. Voorafgaand aan de koffiedate vindt de CV selectie plaats. Mocht jij doorgaan naar de koffiedate en na de koffiedate enthousiast zijn over ons programma, betekent dit dat je dan ook dat je direct door mag naar de 1e gespreksronde.

Zodra jij na de CV selectie bent voorgedragen aan één van onze Managers, zal de betreffende Manager contact met je opnemen om de koffiedate in te plannen. Onze Corporate Recruiter zal vervolgens enkele dagen na de koffiedate contact opnemen om met jou te bespreken hoe je de koffiedate hebt ervaren en te horen of je enthousiast bent en de sollicitatieprocedure wilt vervolgen.

Ga naar de website van Boer & Croon

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Young Executive Program

Consulting, Management

Boer & Croon - Amsterdam

Boer & Croon biedt jou een uitdagend driejarig ontwikkelprogramma met een sterke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de combinatie van gevarieerde opdrachten, deelname aan een Management Development traject en nauwe samenwerking met onze Business Managers en Partners realiseren wij in drie jaar tijd zes jaar leiderschapsontwikkeling . Ambieer jij een snelle carrière groei en wil jij impact maken en verandering realiseren in organisaties? Solliciteer dan direct!

Aanmelden tot en met

Young Executive voor Young Executive Management

Banking / Finance

Boer & Croon - Nederland

Boer & Croon levert oplossingen voor managementvraagstukken met mensen die de klus  klaren. Mensen die zien dat het anders of beter  kan zijn er in overvloed. Mensen die het zien  en doen zijn schaars. De missie is helder: Boer & Croon levert resultaat, linksom of rechtsom en liefst sneller dan voorzien. Een oplossing op papiervolstaat nooit, de uitdaging komt pas na de analyse. Daarom selecteert Boer & Croon de beste mensen mét het vermogen om te realiseren. Slimme doeners met oog voor hun  omgeving. Doen wat nodig is. Door aan het roer of in de modder te staan en door er samen op af te gaan.

Aanmelden tot en met

Koffiedate met onze Young Executives

Management

Boer & Croon - Amsterdam

Wij organiseren doorlopend koffiedates met onze Young Executives. Onder het genot van een kopje koffie zal een Young Executive jou inzicht geven in zijn/haar werkzaamheden en al jouw vragen beantwoorden. Graag nodigen wij je daarvoor uit bij ons op kantoor in Amsterdam, zodat je direct een beeld kunt vormen van jouw eventuele toekomstige werkgever en collega’s.

De koffiedate is een vrijblijvend kennismakingsevent, maar maakt als event onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor Young Executive. Let op: de koffiedate is geen beoordelingsmoment! Wij vinden het echter wel belangrijk dat jij een goed beeld hebt van een carrière als Young Executive bij Boer & Croon, wat maakt dat deelname aan een van onze events een verplicht element is. Voorafgaand aan de koffiedate vindt de CV selectie plaats. Mocht jij uitgenodigd worden bij ons op kantoor en na de koffiedate enthousiast zijn over ons programma, betekent dit dat je direct door mag naar de 1e gespreksronde.

Zodra jij na de CV selectie bent voorgedragen aan één van onze Young Executives, neemt de betreffende Young Executive contact met je op om de koffiedate in te plannen. Onze afdeling Recruitment neemt vervolgens enkele dagen na de koffiedate contact op om met jou te bespreken hoe je de koffiedate hebt ervaren en te horen of je enthousiast bent en de sollicitatieprocedure wilt vervolgen.