Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Digital Customer

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 14 februari 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Zit je in de eindfase van je studie of heb je minder dan 2 jaar werkervaring en wil jij meer te weten komen over een startersfunctie bij Deloitte Consultancy op het gebied van Digital Customer?

Op 14 februari nemen wij je voor een dag mee in het leven van een Digital Customer consultant.

Wat gaan we doen?

Het doel van de dag is om jou een goed beeld te geven van een toekomst als consultant bij Deloitte. Dit doen wij in The Garage, een energieke en creatieve omgeving waar wij in het dagelijks leven samen met onze klanten door middel van co-creatie ambities tastbaar maken!

We hebben een uitdagend en leerzaam programma ontworpen zodat jij er achter komt hoe wij impact maken op onze klanten en de maatschappij (en wellicht jij in de toekomst ook!). Ervaren consultants vertellen over hun projecten er ervaring en daarnaast ga je samen met andere young professionals aan de slag met een case, net zoals je als consultant zal moeten doen! Het programma ziet er als volgt uit:

  • Walk in lunch & Welcome
  • Introducing Deloitte and Digital Customer
  • Case ‘Mash-up Innovation’
  • Recruitment process and next steps
  • Drinks

Aan het einde van de dag weet jij:

  • Welke competenties en kwaliteiten belangrijk zijn in ons werk als consultant
  • Hoe groot de wereld is van CRM oplossingen zoals Salesforce, Mulesoft, ServiceNow en Apple en hoe wij digitale processen implementeren bij onze (internationale) klanten
  • Hoe de sollicitatieprocedure werkt voor de functie van Junior Consultant Digital Customer

Uiteraard is er ook alle ruimte om kennis te maken met ons team en vragen te stellen over het leven als consultant, hoe het is om bij Deloitte te werken en hoe jij je het beste kan voorbereiden op een eventuele sollicitatie!

Voor wie is het?

Deze inhousedag wordt georganiseerd voor:

  • Studenten (hbo/wo) in de eindfase van hun studie in de richting van Business & Information Management/Computer Science/ICT/Software Engineering
  • Starters (0-2 jaar werkervaring) met een relevante opleiding en affiniteit met digitale technologieën/processen

Datum, tijd & locatie

Vrijdag 14 februari 2019 in The Garage – Deloitte Digital (Amsterdam)

Inloop vanaf 11:00, we starten met een lunch om 11.30 uur en sluiten om 17.00 af met een borrel.

Dresscode

Business Casual

Aanmelden

Inschrijven kan tot en met 2 februari. Uiterlijk 7 februari krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor de Inhousedag!

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Web Developer

IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

In een jong startup team als web developer werken aan een AI project. Bij Deloitte.

Aanmelden tot en met

Business Analyst Financial Crime Advisory

Banking / Finance, IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Je helpt organisaties bij het ontwikkelen van strategieën en processen om financiële misdrijven zoals witwassen, fraude en terrorisme funding te voorkomen. Wanneer toch delicten hebben plaatsgevonden, help je bij het verbeteren van de interne policy framework.

Aanmelden tot en met

Junior Engineer (AWS/Azure/Google)

IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Wil jij een impact maken in de opkomende cloud-praktijk van Deloitte? We zijn op zoek naar de beste engineers die aan de meest uitdagende klantvragen willen werken. Je werkt samen met top engineers en technische experts om cloud-oplossingen te realiseren die helpen de toekomst van wereldwijde ondernemingen vorm te geven.  

Als Junior Engineer ben je verantwoordelijk voor het implementeren van cloudoplossingen, innovatie bij onze klanten te stimuleren en grote transformaties te realiseren. Junior Engineers zullen nauw samenwerken met andere cloud teams, projectmanagers, engineers en andere functies