Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Digital Customer

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 14 februari 2020
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte Google Calendar Google Calendar Exporteren naar iCal Exporteren naar iCal

Zit je in de eindfase van je studie of heb je minder dan 2 jaar werkervaring en wil jij meer te weten komen over een startersfunctie bij Deloitte Consultancy op het gebied van Digital Customer?

Op 14 februari nemen wij je voor een dag mee in het leven van een Digital Customer consultant.

Wat gaan we doen?

Het doel van de dag is om jou een goed beeld te geven van een toekomst als consultant bij Deloitte. Dit doen wij in The Garage, een energieke en creatieve omgeving waar wij in het dagelijks leven samen met onze klanten door middel van co-creatie ambities tastbaar maken!

We hebben een uitdagend en leerzaam programma ontworpen zodat jij er achter komt hoe wij impact maken op onze klanten en de maatschappij (en wellicht jij in de toekomst ook!). Ervaren consultants vertellen over hun projecten er ervaring en daarnaast ga je samen met andere young professionals aan de slag met een case, net zoals je als consultant zal moeten doen! Het programma ziet er als volgt uit:

  • Walk in lunch & Welcome
  • Introducing Deloitte and Digital Customer
  • Case ‘Mash-up Innovation’
  • Recruitment process and next steps
  • Drinks

Aan het einde van de dag weet jij:

  • Welke competenties en kwaliteiten belangrijk zijn in ons werk als consultant
  • Hoe groot de wereld is van CRM oplossingen zoals Salesforce, Mulesoft, ServiceNow en Apple en hoe wij digitale processen implementeren bij onze (internationale) klanten
  • Hoe de sollicitatieprocedure werkt voor de functie van Junior Consultant Digital Customer

Uiteraard is er ook alle ruimte om kennis te maken met ons team en vragen te stellen over het leven als consultant, hoe het is om bij Deloitte te werken en hoe jij je het beste kan voorbereiden op een eventuele sollicitatie!

Voor wie is het?

Deze inhousedag wordt georganiseerd voor:

  • Studenten (hbo/wo) in de eindfase van hun studie in de richting van Business & Information Management/Computer Science/ICT/Software Engineering
  • Starters (0-2 jaar werkervaring) met een relevante opleiding en affiniteit met digitale technologieën/processen

Datum, tijd & locatie

Vrijdag 14 februari 2019 in The Garage – Deloitte Digital (Amsterdam)

Inloop vanaf 11:00, we starten met een lunch om 11.30 uur en sluiten om 17.00 af met een borrel.

Dresscode

Business Casual

Aanmelden

Inschrijven kan tot en met 2 februari. Uiterlijk 7 februari krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor de Inhousedag!

Ga naar de website van Deloitte

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

(Senior) Legal Consultant M&A, Amsterdam

IT / ICT

Deloitte - Amsterdam

Je maakt deel uit van een groeiend team binnen Deloitte Legal, waar intensief en geïntegreerd wordt samenwerkt met andere disciplines van Deloitte op het gebied van M&A, zoals Corporate Finance, Transaction Services en M&A Tax. Daarnaast wordt veel samengewerkt met buitenlandse kantoren van Deloitte. Ons team adviseert middelgrote tot grote (internationale) ondernemingen bij transacties en joint ventures. Wij doen onder meer juridisch due diligence onderzoek en adviseren over een veelheid aan transactiedocumentaties. Doordat wij veelal geïntegreerd met andere disciplines samenwerken en streven naar pragmatische en innovatieve oplossingen, leveren wij een duidelijke meerwaarde voor de cliënten van Deloitte.

Als senior legal consultant (medewerker) sta je midden in onze praktijk, waar je de gelegenheid hebt niet alleen veel te leren op je eigen vakgebied, maar ook veel kunt leren van de fiscale en financiële aspecten van de transactiepraktijk.

Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Cyber Risk

IT / ICT, Actuariaat / Risk, Engineering / Techniek

Deloitte - Noord-Holland

Als afstudeerstagiair bij Deloitte Risk Services houd jij, je bezig met het schrijven van je scriptie. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om meer ervaring binnen de Risk Services praktijk op te doen.

Één van de competenties binnen Risk Services is Cyber Risk. Binnen dit onderdeel houdt men zich bezig met complexe technische en/of strategische vraagstukken over informatiebeveiliging en risicomanagement: integriteit van ERP-pakketten, ethical hacking, identity management, business continuity management, infrastructuurbeveiliging, privacy en security management en transformatie.

Wanneer je bij ons een scriptie gaat schrijven wordt een pro-actieve houding zeer gewaardeerd. Onderstaande stageopdrachten geven een idee van de mogelijkheden binnen Cyber Risk.

Indien je interesse hebt in een afstudeerstage vragen wij om zelf een scriptie onderwerp uit te werken en deze te bespreken met ons tijdens het sollicitatie process. Of je kan gebruik maken van de oactuele onderwerpen die op de Cyber Graduate site worden aangeboden.

Aanmelden tot en met

Junior Consultant Data Visualisatie

IT / ICT, Banking / Finance, Consulting, Engineering / Techniek

Deloitte - Amsterdam

Onze klanten hebben te maken met de Big Data revolutie waarbij uit steeds meer bronnen van data zoals transacties, CRM, sensors, social media en crowdsourcing mogelijke interessante inzichten te halen zijn. Deloitte Analytics is wereldwijd één van de meest toonaangevende dienstverleners op het gebied van Big Data Analytics.

Jij helpt in Business Intelligence projecten om waarde te halen uit data. Door het realiseren van geavanceerde visualisaties, strakke management dashboards en grote data warehouses. Maar ook door het opstellen van een analytics strategie of een advies over de organisatie en governance van een Analytics Center of Excellence. Daarbij werk je samen met experts van Deloitte uit andere vakgroepen, zodat we in multidisciplinair verband tot het beste advies voor onze klanten komen. Zo werk je in projecten op het gebied van Customer Analytics, Finance, Supply Chain en/of Workforce Analytics in verschillende sectoren en industrieën.

Bij Deloitte Consulting, de grootste Consulting praktijk ter wereld, adviseer je topbedrijven op het gebied van groei, innovatie en strategie. Je ziet oneindig veel kansen voor je klanten. Als bedrijfskundig of IT-talent bedenk je 'out of the box' de beste oplossingen. Met heldere projectdoelstellingen en -planningen. Kijk voor meer informatie over het team op onze website.