Overslaan en naar de inhoud gaan

Women event - Meet EY-Parthenon

Bedrijf: EY-Parthenon
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 11 december 2019
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Op woensdag 11 december organiseert EY-Parthenon een lunch voor vrouwelijke topstudenten. Wil je meer weten over consulting en over het werk dat we doen? Wil jij de sfeer van het kantoor proeven en onze vrouwelijke consultants ontmoeten? Dan is dit event zeker iets voor jou!

Datum: 11 december

Tijd: 13:00 - 15:00

Locatie: EY-Parthenon; Rederijstraat 5 Rotterdam 

Ervaring bij EY-Parthenon

Eva van Bruggen liep eerder al stage bij EY-Parthenon. “Tijdens haar stage kreeg ze een goed beeld van het werk als strategieconsultant en kon ze de gezellige sfeer bij EY-Parthenon proeven”, aldus haar kersverse werkgever. “Mijn stage was een hele leuke en leerzame ervaring”, voegt Eva toe: “Ik kreeg direct veel verantwoordelijk en mocht als volwaardig teamlid meewerken aan een groot strategisch project.” Nu ze haar master Econometrie heeft voltooid is ze teruggekeerd bij het strategiekantoor, dat vandaag de dag meer dan 1.500 medewerkers heeft, actief vanuit ruim 40 kantoren in 22 landen.

Na het behalen van haar bachelor Econometrie – die ze net als haar master doorliep aan de Erasmus Universiteit – zette Eva zich in voor de Rotterdamse universiteit door mee te werken aan de organisatie van de Erasmus Recruitment Days. Daarvoor was ze al een aantal jaar actief als onderwijsassistent aan de Erasmus School of Economics, waar ze tutorials in matrixalgebra en basiswiskunde verzorgde. Ook studeerde ze tijdens haar bachelor een halfjaar in Yogyakarta, Indonesië.”

 

Pita Duvekot kwam voor het eerst in aanraking met EY-Parthenon tijdens de ‘Strategy Course’ van het advieskantoor, een evenement waarbij deelnemers werken aan een uitdagende businesscase, het kantoor van binnen zien en met consultants kunnen praten: “Naast het indrukwekkend uitzicht vanuit het pand aan de Maas, voel je ook meteen de Rotterdamse cultuur vanaf het moment dat je binnenloopt”, vertelt Pita: “Je gaat aan de slag met een case, die naar mijn mening kwantitatief uitdagender is dan bij menig ander strategisch advieskantoor. Ook de borrel aan het einde van de dag is erg gezellig: veel consultants sluiten aan waardoor je goed de sfeer kan proeven.” 

Nadat ze Chinees leerde in Shanghai, begon Pita in 2011 aan haar bachelor Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit, waar ze vervolgens ook haar master Financial Economics voltooide. Na zich te hebben georiënteerd op de financiële en private equity-sector, merkte Pita dat ze meer variatie zocht. Die heeft ze nu gevonden in strategy consulting: “Ik heb voor EY-Parthenon gekozen vanwege twee aspecten: de unieke cultuur en de sectorfocus. Door de strenge selectie op fit, wordt de typische cultuur gewaarborgd. Ook is er een fijne balans tussen pure strategie- en private equity-opdrachten, in verschillende industrieën. Acteren in een dynamische omgeving vol gemotiveerde en gepassioneerde mensen, geeft mij onwijs veel energie.”

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Associate Intern

Consulting

EY-Parthenon - Rotterdam

EY-Parthenon is de wereldwijde strategie-boutique van EY en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de VS, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wereldwijd heeft EY-Parthenon al meer dan 40 kantoren in 22+ landen en werken er meer dan 1500 professionals. In Nederland werken wij vanuit Rotterdam met ongeveer 50 medewerkers en richten wij ons met name op de sectoren Private Equity, Retail, FMCG en Transport, Travel & Leisure. 

Aanmelden tot en met

Research Intern

Consulting

EY-Parthenon - Rotterdam

EY-Parthenon is in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY – de wereldwijd opererende strategie consultant heeft inmiddels 40 kantoren in 22+ landen waar meer dan 1500 professionals werkzaam zijn en een top 10 ranking van VAULT. Werken bij.EY-Parthenon biedt het beste van twee werelden: enerzijds de voordelen van een boutique-firm met strategische korte projecten waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng, initiatief en innovatie en anderzijds een groot (internationaal) netwerk, brede infrastructuur en investeringskracht.

Aanmelden tot en met

Associate Consulant

Consulting

EY-Parthenon - Rotterdam

EY-Parthenon is de wereldwijde strategie boutique van EY en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de VS, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wereldwijd heeft EY-Parthenon al meer dan 40 kantoren in 22+ landen en werken er meer dan 1500 professionals. In Nederland werken wij vanuit Rotterdam met ongeveer 50 medewerkers en richten wij ons met name op de sectoren Private Equity, Retail, FMCG en Transport, Travel & Leisure.