Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar Corporate Management Traineeship

Bedrijf: KLM Royal Dutch Airlines
Richting(en): Management |
Niveau: WO
Locatie: Online
Startdatum: 19 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Benieuwd hoe jouw carrière vliegend van start kan gaan? Vanaf 3 mei kun je solliciteren voor het Corporate Management Traineeship en daarom organiseren we in deze bijzondere tijd een Webinar, speciaal over dit traineeship bij KLM. Meld je nu aan voor onze Webinar op woensdag 19 mei en kom alles te weten over het Corporate Management Traineeship.

Wat ga je doen?

Tijdens onze Webinars krijg je een inkijk in de wereld van KLM. Je maakt kennis met KLM-recruiters en komt in gesprek met huidige trainees. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens de Q&A.

Jouw profiel

Jij bent de leider van morgen. KLM is al ruim 100 jaar een pionier binnen de luchtvaart en de Nederlandse economie. Om ook de komende eeuw luchtvaartgeschiedenis te schrijven, hebben we stevige ‘gezagvoerders’ nodig. Vrouwen en mannen die een klimaat creëren met ruimte voor innovatie en samenwerking. Jij bent de innovatieve, gedreven en enthousiaste revolutionair die het begin van de volgende eeuw kan vormgeven. Zélfs in tijden van crisis, zoals de huidige coronapandemie. Wat jou dé trainee for the job maakt? Jij bent empathisch, durft knopen door te hakken en beschikt over positieve veerkracht. Verder heb je: 
  

  • ten tijde van starten een afgeronde WO-master op zak; 
  • minder dan drie jaar fulltime werkervaring; 
  • ervaring met leidinggeven, bijvoorbeeld door je (bij)baan en/of vrijwilligerswerk;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 

Herken je jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar het Corporate Management Traineeship? Neem dan deel aan deze informatieve webinar. 

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Mobile Developer Android

IT / ICT

KLM Royal Dutch Airlines - Amstelveen

Every day, thousands of people tune into the Air France/KLM app. The app is developed to make the whole process of buying a ticket, travel preparation and flying as smooth as possible. The app helps users to organize everything themselves on the fly. It is highly valued, but our ambition is higher. This is where you come in.

We believe we can get from good to great by anticipating "true" customer needs:

  • No more check-in but still getting your preferred seat
  • Exactly knowing when to leave your house to make it stress-free to the gate
  • Skipping the queue in general, but above all during flight disruptions

And of course, meeting these needs can't be done without our team of iOS & Android developers.

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Engineer Components (EPCOR)

Engineering / Techniek

KLM Royal Dutch Airlines - Schiphol

Wil jij werken bij het snelst groeiende dochterbedrijf van Air France/KLM en zou je graag aan het werk willen in de technische sector? Wil je echt een verschil maken in een MKB-organisatie waarbij samenwerken, resultaat en plezier voorop staan? Kom dan werken bij EPCOR en neem de rol aan van Engineer Components!

EPCOR is een dynamisch, innovatief en sterk groeiend bedrijf dat Auxiliary Power Units en componenten onderhoudt en repareert van meer dan 100 grote airlines uit de hele wereld in haar vestiging in Schiphol-Rijk. De apparatuur die wij behandelen helpt de vliegtuigen bij stroomvoorziening, cabinedruk en airconditioning. Zoals onze werknemers zelf zeggen: "Onze markt gaat dan wel over motoren en parts, maar hier bij EPCOR gaat het om mensen en samenwerking".