Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar Corporate Management Traineeship

Bedrijf: KLM Royal Dutch Airlines
Richting(en): Management |
Niveau: WO
Locatie: Online
Startdatum: 19 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Benieuwd hoe jouw carrière vliegend van start kan gaan? Vanaf 3 mei kun je solliciteren voor het Corporate Management Traineeship en daarom organiseren we in deze bijzondere tijd een Webinar, speciaal over dit traineeship bij KLM. Meld je nu aan voor onze Webinar op woensdag 19 mei en kom alles te weten over het Corporate Management Traineeship.

Wat ga je doen?

Tijdens onze Webinars krijg je een inkijk in de wereld van KLM. Je maakt kennis met KLM-recruiters en komt in gesprek met huidige trainees. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens de Q&A.

Jouw profiel

Jij bent de leider van morgen. KLM is al ruim 100 jaar een pionier binnen de luchtvaart en de Nederlandse economie. Om ook de komende eeuw luchtvaartgeschiedenis te schrijven, hebben we stevige ‘gezagvoerders’ nodig. Vrouwen en mannen die een klimaat creëren met ruimte voor innovatie en samenwerking. Jij bent de innovatieve, gedreven en enthousiaste revolutionair die het begin van de volgende eeuw kan vormgeven. Zélfs in tijden van crisis, zoals de huidige coronapandemie. Wat jou dé trainee for the job maakt? Jij bent empathisch, durft knopen door te hakken en beschikt over positieve veerkracht. Verder heb je: 
  

  • ten tijde van starten een afgeronde WO-master op zak; 
  • minder dan drie jaar fulltime werkervaring; 
  • ervaring met leidinggeven, bijvoorbeeld door je (bij)baan en/of vrijwilligerswerk;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 

Herken je jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar het Corporate Management Traineeship? Neem dan deel aan deze informatieve webinar. 

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Repair Development Engineer

Engineering / Techniek

KLM Royal Dutch Airlines - Schiphol

Werken met nieuwe technologieën als Additive, cold spray en CAD/CAM, en zo de wereld van aviation repair op z'n kop zetten? Word dan bij KLM Engineering en Maintenance onze nieuwe repair development engineer. Jij wordt onderdeel van een team engineers en bouwt mee aan een innovatieve, toekomstbestendige organisatie.

Repair Development Engineer
werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Arbo & Milieu

Consulting, Overige

KLM Royal Dutch Airlines - Amsterdam

  • Type vacature: Stage 
  • Plaats: Schiphol Oost 
  • Uren per week: 32-40 
  • Opleidingsniveau: HBO Bachelor 
  • Solliciteer t/m: 28-01-2022
Stagiair(e) Arbo & Milieu
werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Project Lead 'Move' (EPCOR)

Operations & Service

KLM Royal Dutch Airlines - Schiphol

Wil jij werken bij een groeiend dochterbedrijf van Air France/KLM en zou je graag aan de slag gaan binnen een technische MKB-organisatie waarbij samenwerken, resultaat en plezier voorop staan? Kom dan werken als EPCORiaan en neem de tijdelijke rol aan van Project Lead Move (herhuizing).

 

EPCOR onderhoudt en repareert Auxiliary Power Units (APU) en componenten van meer dan 100 grote airlines uit de hele wereld. Deze apparatuur stelt vliegtuigen in staat zelfstandig te opereren door deze te voorzien van stroomvoorziening, een juiste cabinedruk en airconditioning tijdens vluchten.
Sinds 1999 is EPCOR gestart als klein bedrijf met 25 man in onze vestiging in Schiphol-Rijk. Door de jaren heen hebben we nu werk voor 181 EPCORianen en zijn we uit onze stofjas gegroeid. Door constant de mouwen opgestroopt te hebben en mooie bedrijfsresultaten te hebben neergezet, hebben we het voor elkaar gekregen om uit te mogen breiden. Hierbij behouden wij ons vertrouwde pand en komt er een flink deel bij. En daar hebben we hulp bij nodig!

Project Lead 'Move' (EPCOR)