Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag Governance, Risk & Compliance Services

Bedrijf: KPMG
Richting(en): Banking / Finance, Actuariaat / Risk |
Niveau: WO
Locatie: Amstelveen
Startdatum: 25 oktober 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij organisaties helpen te professionaliseren door ze in control te brengen? Ben jij nieuwsgierig naar organisatieprocessen, bijbehorende risico’s en de effectiviteit hiervan? En wil jij graag deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team? Bij KPMG Governance, Risk en Compliance services (GRCS) zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent! Wil jij met ons kennismaken? Schrijf je dan nu in voor onze inhousedag op 25 november!

Deadline voor het inschrijven is 18 november 2021

Op het gebied van Risk & Compliance is KPMG het nummer één adviesbureau binnen Nederland. Onze afdeling GRCS valt binnen de Risk & Regulatory suite van KPMG. We helpen organisaties om ‘in control’ te zijn over hun operationele en financiële processen. 

Het in kaart brengen van deze processen en het beoordelen of alle relevante risico’s worden afgedekt is de basis van de werkzaamheden. Daarnaast ondersteunen wij organisaties in het vaststellen van de top risico’s en de risicobereidheid. Hierbij kijken we niet alleen naar hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding), maar besteden wij ook aandacht aan soft controls (cultuur en gedrag).

We streven naar het continu verbeteren van onze dienstverlening door het toepassen van innovatieve oplossingen (zoals data analyse) en aandacht voor de ontwikkeling van onze teamleden. Onze klanten zijn veelal de grotere (internationale) organisaties binnen uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat wij zowel bij een retailer over de vloer komen als bij banken.

Kom erachter hoe het is om te werken op onze afdeling
Tijdens deze Inhousedag zullencollega’s van GRCS je in één middag meenemen in de dagelijkse werkzaamheden en projecten van een consultant. Daarnaast ga je zelf aan de slag met een praktijk opdracht om een volledig beeld te krijgen van onze dienstverlening. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel!

Zijn jij en KPMG de perfecte match?
Ben jij op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Wil jij veel verschillende organisaties van binnen zien en inzicht krijgen in allerlei processen? Ben jij niet bang voor een uitdaging, ben jij leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Dan maken wij graag op 25 november kennis met jou op ons hoofdkantoor in Amstelveen om uit te zoeken of wij de perfecte match voor elkaar zijn!

Inschrijven en meer informatie
Schrijf je hier in voor de Inhousedag. Spreekt onze afdeling je nu al voldoende aan? Dan kun je ook direct solliciteren op onze vacature pagina. Naast startersfuncties hebben wij ook afstudeerstages en werkstudent plekken beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter Thomas Labots.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Dé manier om kennis te maken met KPMG en de carrièremogelijkheden te verkennen

  • Inkijk in een werkdag van een consultant

  • De kans om al je vragen te kunnen stellen

  • Het moment om te kunnen netwerken met medestudenten en collega's van KPMG

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Junior Consultant Financial Risk Management

Consulting, Banking / Finance, Actuariaat / Risk

KPMG - Amstelveen

Wil jij vanaf dag één betrokken worden bij uitdagende projecten op het gebied van Financial Risk Management?

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Executive Deals

Banking / Finance

KPMG - Amstelveen

Startdatum: 01 april 2022

Spraakmakende deals, internationale klanten en complexe financiële analyses: als Executive Deals heb jij hier elke dag mee te maken.  

Startdatum: april (of later in overleg).

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Audit Trainee WO - Financial Services

Banking / Finance, IT / ICT

KPMG - Utrecht

Word jij Audit Trainee bij KPMG voor de afdeling Financial Services in Amstelveen, Utrecht, Rotterdam of Maastricht? Je krijgt in deze functie direct de mogelijkheid om de geleerde stof van vrijdag op de universiteit, toe te passen in de praktijk. We zorgen natuurlijk voor volop coaching en je doet in een korte tijd veel kennis en ervaring op!