Overslaan en naar de inhoud gaan

KPMG Fit for Business 2023

Bedrijf: KPMG
Richting(en): Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Bosch
Startdatum: 03 oktober 2023
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Op 03 oktober 2023 krijg jij de kans om op een actieve manier kennis te maken met KPMG, letterlijk en figuurlijk. Duik in diverse activiteiten, krijg inzichten van onze collega's en ontdek je carrièremogelijkheden. Na deze intensieve middag sluiten we af met street food, een borrel en netwerkmogelijkheden. 

Ben jij nog op zoek naar een stage, afstudeerplek of eerste baan? Dan komen wij graag met je in contact. 

Voel de adrenaline, ontdek je potentieel en bereid je voor op je carrière met KPMG!

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeerplek of eerste baan? Of wil je orienterend in contact komen met KPMG? Dan is dit evenement het dé kans voor jou.

Deze middag is een mix van sport, carrièreontwikkeling en netwerken. Je kunt hierbij denken aan activiteiten zoals flag football, archery tag, bootcamp, karate en boksen.

Naast andere studenten zijn onze collega's ook aanwezig. Zij delen hun ervaringen en je kunt hen alles vragen over carrièremogelijkheden.

We eindigen de dag met street food en een gezellig borrel - een fantastische kans om te netwerken met je potentiele nieuwe collega's en andere ambitieuze studenten zoals jij.


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze Lead Campus Recruiter, Ariane Kuijt: kuijt.ariane@kpmg.nl | 0651508608

  • Een onvergetelijke middag op een mooie locatie;
  • Een boost voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Unieke activiteiten, street food en een afsluitende borrel;
  • Inzichten in het audit vak;
  • Kennismaking met KPMG in een informele setting;
  • Je mogelijke toekomstige collega's leren kennen;
  • Je meeloop-, scriptiestage of starterscarrière kickstarten;
  • Veel nieuwe kennis en vooral plezier!
Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Professional expertisecentrum subsidie- en jaarrekeningcontrole PS

Accounting

KPMG - Enschede, Den Haag, Rotterdam

Word jij de enthousiaste, gedreven en hands on Professional die aan de slag gaat bij de Bijzondere Verklaringen Unit? Onze klanten verwachten van jou dat hun (subsidie)verantwoordingen worden gecontroleerd en dat je proactief adviseert over projectbeheersing en ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Professional expertisecentrum subsidie- en jaarrekeningcontrole PS
werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Integration Specialist bij Digital Enablement

Accounting

KPMG - Nederland

Ben jij technology minded, staan kwaliteit en werken vanuit (en naar) een visie bij jou hoog op de agenda en krijg je energie van het uitvogelen en oplossen van complexe (IT) puzzels? Houdt je er van te opereren op het snijvlak van business transformatie met complexe IT applicaties, middleware en infrastructuur? Ben jij die teamplayer die nauw samenwerkt met stakeholders om functionele eisen om te zetten in technische requirements voor moderne, schaalbare oplossingen? Kan je strategie en organisatie verbinden aan technische oplossingen en kan je hierin de impact van (technisch) ontwerp overtuigend brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Integration Specialist bij Digital Enablement
werken-bij-KPMG
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Audit - Regio Zuidwest

Accounting

KPMG - Den Haag, Rotterdam

Startdatum: 01 september 2022

Een stage bij KPMG betekent veel verantwoordelijkheid én vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt goede begeleiding, doet praktijkervaring op bij diverse organisaties en leert collega's kennen door gezellige activiteiten.

Startdatum: vanaf september 2022 

Stagiair(e) Audit - Regio Zuidwest