Overslaan en naar de inhoud gaan

De online Lidl Experience

Bedrijf: Lidl Nederland
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Huizen
Startdatum: 12 november 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Maak kennis met één van de grootste retailers ter wereld tijdens onze online inhousedag!

Tijdens de online Lidl Experience op donderdag 12 november kun jij meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf. Door middel van een interactief programma nemen we jou mee in de wereld van Lidl en onze traineeships. Je kunt ook al je vragen stellen aan onze campusrecruiter en aan onze huidige trainees.

Voor wie?

Ben jij een ambitieuze student en ben je je aan het oriënteren voor een volgende stap? Heb je affiniteit met de supermarktbranche en ben je ondernemend? En heb je interesse in een van de traineeships bij Lidl? Dan is deze online inhousedag helemaal voor jou!

We vinden jouw motivatie waarom je aanwezig wilt zijn bij deze online inhousedag vooral belangrijk.

Aanmelden kan t/m donderdag 5 november, stuur een mailt met je CV en een korte motivatie naar Inhousedag@lidl.nl.

 

 

Je hoort vrijdag 6 november of je mag deelnemen aan de Inhousedag en ontvangt dan ook alle verdere informatie.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Professional Traineeship Lidl

Alle richtingen

Lidl Nederland - Nederland

Het professional traineeship duurt 18 maanden, een leerzame periode waarin jij je ontwikkelt door te werken op ons hoofdkantoor. Je begint jouw traineeship met een meerdaagse kick-off, waarin je Lidl en jouw groep met trainees van andere locaties en vakgebieden uitgebreid leert kennen. Van deze kick-off maken wij een bijzondere tijd waarin je de basis legt voor jouw traineeship en waar je nog vaak met plezier aan zult terugdenken. Samen met de groep trainees volg je gedurende deze 18 maanden diverse trainingen, zodat jij je kunt ontwikkelen op het gebied van o.a. leiderschap, effectief communiceren en teamontwikkeling.

Via het professional traineeship word jij als professional “grootgebracht” om het verschil te maken en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl. Na het succesvol afronden van je traineeship stroom je uit als specialist op de afdeling van jouw traineeship. Zo krijg je de verantwoordelijkheden over jouw eigen projecten op de afdeling en kun je het verschil maken.

Twee keer per jaar – in april en oktober - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die op ons hoofdkantoor ervaring op willen doen en klaar zijn voor een snelle start in hun carrière.

Aanmelden tot en met

Logistiek Management Traineeship

Supply Chain, Operations & Service, Marketing / Product Management

Lidl Nederland - Nederland

Het logistiek management traineeship duurt 18 maanden, een leerzame periode waarin jij je ontwikkelt door te werken op één van onze distributiecentra. Je begint jouw traineeship met een meerdaagse kick-off, waarin je Lidl en jouw groep met trainees van andere locaties en vakgebieden uitgebreid leert kennen. Van deze kick-off maken wij een bijzondere tijd waarin je de basis legt voor jouw traineeship en waar je nog vaak met plezier aan zult terugdenken. Samen met de groep trainees volg je gedurende deze 18 maanden diverse trainingen, zodat jij je kunt ontwikkelen op het gebied van o.a. leiderschap, effectief communiceren en teamontwikkeling.

Met het logistiek management traineeship bij Lidl geef je jouw carrière direct een goede start. Je stroomt na het succesvol afronden van dit traineeship uit in de functie van teammanager, waarin je leiding gaat geven aan zo’n 20 tot 30 medewerkers op het distributiecentrum. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Twee keer per jaar – in april en oktober - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die in één van onze distributiecentra leidinggevende ervaring op willen doen en klaar zijn voor een snelle start in hun carrière.

Aanmelden tot en met

Lidl Traineeships

Alle richtingen

Lidl Nederland - Nederland

Pas afgestudeerd? Bij Lidl kun je twee keer per jaar - in april en oktober - op verschillende afdelingen starten als trainee. Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend. Ambitieus? Pak je kans bij Lidl!