Overslaan en naar de inhoud gaan

Female Leadership in big law event

Bedrijf: Linklaters LLP
Richting(en): Juridisch |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De huidige leiderschapsstijl binnen de advocatuur wordt voornamelijk gedomineerd door mannen. De tijd is rijp voor vrouwelijk leiderschap. Ben jij van plan om carrière te maken binnen de advocatuur of het notariaat? Wil jij inzicht verkrijgen hoe jij je vrouwelijk leiderschap kunt inzetten?

 

Neem dan deel aan de 4de editie van ‘Linklaters’ Female Leadership in big law’ event!

Wegens de huidige Covid19 situatie zal het event online plaatsvinden.

 

Op woensdag 9 december organiseert Linklaters LLP een bijeenkomst voor talentvolle vrouwelijke rechtenstudenten die een carrière in de advocatuur of het notariaat overwegen bij een groot internationaal kantoor. Een aantal van onze succesvolle juristen, waaronder Daniella Strik (Partner Amsterdam) en Mariken van Esch (Managing Associate Amsterdam) delen hun ervaringen over het bereiken van de top van hun vakgebied en leiderschapsposities binnen Linklaters, welke uitdagingen zij daarbij overwonnen en hoe zij hun privéleven met een top-carrière combineren. De andere sprekers zullen op korte termijn gecommuniceerd worden. De dag zal afgesloten worden met een (digitale) borrel. In opvolging van de bijeenkomst komt iedere deelnemer in aanmerking voor een persoonlijk loopbaan-gesprek met een van onze vrouwelijke juristen met adviezen voor een goede start van de carrière.

 

Aanmelding kan vóór donderdag 3 december door toezending van jouw cv + cijferlijsten via onderstaande 'apply' button. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zullen wij helaas niet iedereen kunnen toelaten. Uiterlijk 7 december ontvang je een bevestiging en hoor je of je geselecteerd bent.

 

Linklaters LLP is een internationaal kantoor met 29 vestigingen in 20 landen en 2782 juristen. De Amsterdamse vestiging bestaat uit 60 juristen en bedient cliënten op het gebied van ondernemingsrecht, bankrecht, mededingingsrecht, arbeidsrecht en dispute resolution. Linklaters LLP heeft een speciaal voor hun getalenteerde juristen een eigen “Female Leadership programme” ontwikkeld.

Linklaters heeft door de jaren heen vele malen erkenning gekregen voor de excellente werkomgeving voor vrouwelijke juristen, zoals diverse awards tijdens de European Women in Business Law Awards.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Virtuele koffie

Juridisch

Linklaters LLP - Amsterdam, Nederland

Ben je rechtenstudent en benieuwd of Linklaters bij jou past? Meld je dat gerust aan voor een virtuele kennismaking alvorens je de stap neemt om ‘echt’ te solliciteren.

Je kunt middels een ‘virtueel kopje koffie’ met een van ons advocaat-stagiair(e)s op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega’s.

De virtuele koffiemomenten plannen wij in eens in de 2 weken op vrijdag vanaf 14:00 uur.

We zullen je hiervoor tijdig een uitnodiging sturen.

Via onderstaande link ontvangen wij graag minimaal jouw CV, maar aanvullende documenten zoals motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen zijn ook van harte welkom!

Voor vragen kun je contact opnemen met Inez van Gendt (HR Assistant) via nlrecruitment@linklaters.com