Overslaan en naar de inhoud gaan

M&A Day: Transaction delivery

Bedrijf: Linklaters LLP
Richting(en): Banking / Finance, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Linklaters is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met ongeveer 2.900 advocaten in twintig jurisdicties. Linklaters adviseert bedrijven, financiële instellingen en overheden wereldwijd bij juridische kwesties en complexe, veelal grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures. Het kantoor in Amsterdam is sinds 2004 actief op de Nederlandse markt en bestaat momenteel uit ongeveer 65 advocaten en (kandidaat)notarissen, die actief zijn in verschillende praktijkgroepen, waaronder Corporate M&A, Banking & Finance, Capital Markets, Dispute Resolution en Tax.

Ben je masterstudent rechten, heb je interesse in één van de transactiepraktijken en lijkt het je leuk kennis te maken met Linklaters?

Meld je dan nu aan voor de 'M&A Day: Transaction delivery' op 5 november 2020!

Aanmelding kan vóór 28 oktober 2020 door toezending van jouw cv, cijferlijsten en eventuele beoordelingen via onderstaande link. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zullen wij helaas niet iedereen kunnen toelaten. Uiterlijk 3 november 2020 hoor je of je geselecteerd bent. Het event zal rond 14:00 uur starten en begin van de avond eindigen.

Afhankelijk van de huidige ontwikkelingen (Covid19) zal dit event online of offline plaatsvinden. Het event zal bestaan uit een inhoudelijk en een informeel gedeelte.

Onder begeleiding van advocaten van onze transactiepraktijken zal een casus behandeld worden. De casus zal verdeeld worden over drie blokken : Corporate M&A (privaat/publiek); Banking (interim-financiering); Capital Markets (financiering voor de langere termijn). In alle blokken zitten ook financiële regulerings-vraagstukken. Heb je affiniteit met één van de groepen of een sterke voorkeur voor een van de groepen, geef dit dan graag aan in een korte motivatie.

 

We kijken er enorm naar uit op deze manier met jullie kennis te maken! Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar nlrecruitment@linklaters.com of te bellen naar 0207996200 en te vragen naar Inez van Gendt of Aukje Belt.

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Virtuele koffie

Juridisch

Linklaters LLP - Amsterdam, Nederland

Ben je rechtenstudent en benieuwd of Linklaters bij jou past? Meld je dat gerust aan voor een virtuele kennismaking alvorens je de stap neemt om ‘echt’ te solliciteren.

Je kunt middels een ‘virtueel kopje koffie’ met een van ons advocaat-stagiair(e)s op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega’s.

De virtuele koffiemomenten plannen wij in eens in de 2 weken op vrijdag vanaf 14:00 uur.

We zullen je hiervoor tijdig een uitnodiging sturen.

Via onderstaande link ontvangen wij graag minimaal jouw CV, maar aanvullende documenten zoals motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen zijn ook van harte welkom!

Voor vragen kun je contact opnemen met Inez van Gendt (HR Assistant) via nlrecruitment@linklaters.com

Aanmelden tot en met

Linkathon

Fiscaal

Linklaters LLP - Landelijk

Startdatum: 18 januari 2021

Innovation runs through everything we do at Linklaters – our legal advice, the way we deliver our service to clients and the way we run our business.
For us, teamwork and looking at problems differently are a fundamental part of who we are and something we all experience every day. 

We are now inviting innovative, creative and ambitious students to join our Team Linklaters, working together with our lawyers to generate creative and innovative ideas for the leading law firm of tomorrow. 
Aanmelden tot en met

Student-stagiair(e)

Juridisch

Linklaters LLP - Amsterdam

Linklaters is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor met ongeveer 2.900 advocaten in 20 jurisdicties. Linklaters adviseert bedrijven, financiële instellingen en overheden wereldwijd bij juridische kwesties en complexe, veelal grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures. Het kantoor in Amsterdam is sinds 2004 actief op de Nederlandse markt en bestaat momenteel uit ongeveer 60 advocaten en (kandidaat-)notarissen, die actief zijn in praktijkgroepen, waaronder Corporate M&A, Banking & Finance, Capital Markets en Tax.

Een studentstage is een uitgelezen kans om de ins en outs van ons kantoor te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk op het gebied van financieel en ondernemingsrecht iets voor jou is. Je kunt het hele jaar door studentstage lopen in onze ondernemingsrecht en financiële praktijk. Tevens zijn er mogelijkheden op het gebied van arbeidsrecht, dispute resolution, in ons notariële en fiscale team.

Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je heb toegang tot alle kennis die hier is opgeslagen in de vorm van databanken en bovenal tot de kennis en ervaring van de advocaten, fiscalisten en (kandidaat) notarissen die bij ons werken. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van onze sociale activiteiten.

We zijn er dan ook van overtuigd dat een stage een goede gelegenheid biedt om te bepalen of Linklaters de juiste plek voor jou is om je carrière te beginnen.

Wij vragen:

  • Studie Nederlands recht, Fiscaal Recht of Notarieel Recht;
  • Vloeiend Nederlands en uitstekend Engels in woord en geschrift;
  • Analytisch (juridisch) vermogen;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Teamgeest en een 'international mind-set';
  • Flexibiliteit;
  • Accuratesse.

Wij bieden:

  • een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • een professionele en prettige werksfeer; en
  • een kantoor met aandacht voor 'community investment', sociale en sportieve activiteiten.