Overslaan en naar de inhoud gaan

(P)online Experience Days - 9 en 17 maart 2021

Bedrijf: Pon
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Leusden
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wat ga je doen

De (P)online Experience Days

Op 9 en 17 maart 2021 organiseren wij een nieuwe online editie van de (P)online Experience Days. 

Tijdens het online event kom je alles te weten over Pon en het Management Traineeship. Er wordt uitleg gegeven over de selectieprocedure, er zijn trainees die hun ervaring delen en je krijgt een uniek online kijkje achter de schermen in de wereld van Pon. Kortom: een hele makkelijke manier om snel alles over Pon en het traineeship te weten te komen!

Wat vragen we van jou

Ben jij:

 • Aan het einde van je Bachelor?
 • Master student?
 • Net of bijna afgestudeerd? 

Dan is dit een mooi moment om Pon nog beter te leren kennen en meer te horen over ons Management Traineeship.

Wat bieden wij

Een leuke, interessante en leerzame ochtend of middag waarna je een beter idee hebt hoe de mobiliteitsindustrie eruit ziet, wie wij zijn, wat wij doen en hoe jij je het beste kan voorbereiden voor het Management Traineeship.

Over de organisatie

Volkswagen, Swapfiets, Audi, Gazelle, Caterpillar en Greenwheels. Inderdaad, bekende merken. Maar wist je ook dat ze bij Pon horen? Pon is een van Nederlands grootste familiebedrijven en een internationale handels- en serviceorganisatie op het gebied van mobiliteit. Wereldwijd werken bij Pon bijna 14.000 collega's verspreid over 450 vestigingen in 33 landen. De mensen van Pon vormen het DNA van ons bedrijf. Onze mensen hebben de passie hebben om te presteren, krijgen ons vertrouwen en vrijheid. Plezier hebben in het werk is bij ons heel belangrijk, net als het nemen van de verantwoordelijkheid voor de manier waarop jij je werk uitvoert. Dat is ook de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Overige informatie

Geïnteresseerd in deze dag? Stuur ons dan het volgende op (via de button ‘Solliciteren’) en wie weet zien wij jou snel:

 • Je cv
 • 3 redenen waarom jij erbij moet zijn en jouw voorkeursdatum - 9 of 17 maart, waarbij je ook kan kiezen tussen de ochtend of middag (onder 'Motivatiebrief')

Aanmelden voor de (P)online Experience Days kan tot maart via de button 'Solliciteren'. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je in week 9 een bevestiging en ook meteen meer informatie over de (P)online Experience Day.

Meer weten over ons Management Traineeship? Check dan deze pagina: https://jobsatpon.com/traineeship/

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Open sollicitatie stage

Alle richtingen

Pon - Nederland

Noteer er graag even bij naar wat voor stage je op zoek bent, voor welke periode en welke vestiging je voorkeur zou hebben.

Wij hebben vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Oss, Veghel en Son!

Aanmelden tot en met

Sales Representative Used

Sales

Pon - Gelderland

Als Sales Representative Used ben je verantwoordelijk voor het verkopen van de Used machine voorraad; CAT, non-CAT en Work Tools. Je draagt zorg voor het actief werven van nieuwe klanten in Nederland en buitenland met als doel de CAT Used populatie in Nederland te laten groeien en een maximale omzet en marge te realiseren. Dit doe je oa door middel van mailings en onlinetools, een groot deel hiervan ligt hierbij op export. Daarnaast kijk je actief mee naar markt-/handelsprijzen en informeert de used manager over inkoop kansen.

Tevens ben je ook verantwoordelijk voor het plannen van de vereiste transporten die nodig zijn voor de verkochte machines en/ of Work Tools. Hierbij maak je de planning, heb je contact met transporteurs om de machines naar de wens van de klant af te leveren.

 • Je draagt zelfstandig zorg voor het proactief onderhouden en verder uitbouwen van langdurige klant relaties;
 • Je inventariseert de behoeften en adviseert inzake maatoplossingen;
 • Je maakt effectief gebruik van verkoopkanalen en werkt hierbij samen met afdeling Marketing, Sales en Service om hen te wijzen op aanbiedingen en voorraden;
 • Je streeft een zo hoog mogelijke marge na op de verkoop;
 • Je ondersteunt de Sales Manager Used bij zaken rondom verkoop;
 • Je houdt de voorraadstand bij en beheert alle onlinetools.
Aanmelden tot en met

Online Sales Adviseur

Sales

Pon - Rotterdam

Ter versterking van ons verkoopteam in Rotterdam Zuid zijn we op zoek naar een gedreven Online Sales Adviseur die het salesproces begrijpt en passie heeft voor auto’s. Via onze online kanalen komen heel veel klantvragen binnen, aan jou de taak om deze razendsnel op te pakken en om te zetten in leads!

De focus zal vooral liggen op het optimaliseren van het proces van leadopvolging en online sales. Daarnaast heb je dagelijks telefonisch contact met potentiële klanten en plan je afspraken in, om hen in de showroom te voorzien van het juiste advies bij de aanschaf van hun nieuwe auto.

Ook zorg je er samen met je collega’s voor dat onze digitale showroom er aantrekkelijk uit ziet en blijft zien én dat onze actievoorraad online up to date is en blijft.

We zijn enorm aan het groeien en omdat we de klant graag snel willen kunnen helpen in hun keuze, zoeken we ter uitbreiding van ons team een gedreven Online Sales Adviseur.

Jouw belangrijkste taken zullen zijn:

 • Actief telefonisch benaderen van potentiële klanten;
 • Het maken van showroomafspraken;
 • Het opstellen, versturen en opvolgen van offertes;
 • Omzetten van offertes naar orders;
 • Het afleveren van de door jou verkochte auto’s;
 • Het volgen en monitoren van de customer journey.