Overslaan en naar de inhoud gaan

Virtuele koffie Risk Assurance

Bedrijf: PwC
Richting(en): IT / ICT, Engineering / Techniek, Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Wil jij je alvast oriënteren voor de volgende stap na het afstuderen? Kom dan kennismaken bij PwC!

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden als je WO diploma op zak hebt in de richting van (Bedrijfs-) Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Informatica, Econometrie of Wiskunde; 

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan nu een digitaal koffiegesprek om in gesprek te gaan!

Ga naar de website van PwC

Andere mogelijkheden

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Digital Assurance Traineeship

Consulting, Accounting, IT / ICT

PwC - Amsterdam

De wereld om ons heen verandert razendsnel. PwC helpt mee aan die verandering, maar is ook zelf volop in beweging. Binnen Assurance is de Digital Academy daar een mooi voorbeeld van: een intensief 2 jarig trainingsprogramma met betrekking tot het leveren van vertrouwen in een digitale wereld. Geloof jij ook in een nieuwe wereld waarbij continue innovatie voorop staat, maar er ook aandacht zal moeten zijn voor het behouden van vertrouwen naar elkaar door voldoende aandacht te besteden aan potentiele risico’s die dit met zich meebrengt? Dan is deze Academy jou op het lijf geschreven.

De Digital Academy zal starten op 1 september 2019. Je start direct in de Assurance praktijk en zult ervaring opdoen in het creëren van vertrouwen in deze nieuwe digitale wereld. Daarbij volg je de nodige inhoudelijke trainingen (zowel vakinhoudelijk als op soft skills).

Binnen de Digital Assurance Academy help je klanten met het leveren van vertrouwen op verschillende gebieden, waaronder digitale transformaties, (digitale) financiële informatie en geautomatiseerde interne controlesystemen. Ook adviseer en ondersteun je klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het proactief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexer wordende samenleving. Je begeleidt een grote diversiteit aan klanten bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en helpt hen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van big data, cloud computing, cyber security, data privacy, artificial intelligence, data science en innovatieve IT beheersing.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Organisatie Transformatie, commerciële/industriële sector

IT / ICT, Banking / Finance, Consulting

PwC - Amsterdam

Als consultant in PwC Advisory word je continu uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld van vandaag mee te denken en te werken aan transformaties bij onze klanten. In het Organisational Transformation team helpen we klanten met een diversiteit van uitdagingen met als kern het structureren en aansturen van organisaties om hun strategie te realiseren (‘strategy through execution’). Zo maken we organisaties digitaler, flexibeler en efficiënter waardoor ze meer toekomst- en klantgericht zijn. Het Organisational Transformation team levert organisatie- en procesontwerp in grote transformaties in de commerciële of industriële sector. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons!

Het Organisational Transformation team is op zoek naar een nieuwe consultant. We zijn een divers en ambitieus team waarin resultaat voorop staat, maar plezier zeker niet ontbreekt. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons: je krijgt een coach toegewezen die je helpt jouw ambities te verwezenlijken en je volgt samen met andere (startende) consultants trainingen om jezelf te ontwikkelen. Vanuit ons team zal een ‘buddy’ je een kickstart geven en helpen met het opbouwen van een intern netwerk gedurende je eerste maanden.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Data & GDPR

IT / ICT, Juridisch

PwC - Amsterdam

Heb jij het idee dat innovatie, technologie en data dé oplossing vormen van elk klantprobleem?  Heb jij een wo-achtergrond en zoek jij een afstudeerstage? In ons team werken wij samen om klanten te helpen bij visualisaties en het brengen van innovatieve data oplossingen. AVG-wetgeving speelt hierbij een steeds grotere rol in de bescherming individuen, bedrijven en maatschappijen. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct!