Overslaan en naar de inhoud gaan

Cyber security challenge: Hack the Drone

Bedrijf: Rijkswaterstaat
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 15 oktober 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij een junior cyberspecialist (maximaal 3 jaar werkervaring) en wil jij werken in security monitoring van de Nederlandse infrastructuur? Laat op vrijdag 15 oktober jouw expertise zien in de challenge Hack the Drone.

Je gaat in een online challenge ervaren hoe je de Nederlandse infrastructuur kunt beschermen tegen een cyber attack. Daarnaast is er ook ruimte om te netwerken.

Een grote organisatie als Rijkswaterstaat is afhankelijk van omvangrijke ICT-systemen en -netwerken. Wat als deze worden bedreigd of aangevallen? Gelukkig is er ons Security Operations Center. Zij voorkomt cybersecurity-incidenten en zorgt er bij daadwerkelijke aanvallen voor dat de gevolgen beperkt blijven. Als junior cyberspecialist werk je intensief mee aan de verbetering van de digitale veiligheid van Nederland en de bestrijding van cybercrime.

Capture the Flag

Heb jij meer dan 3 jaar ervaring maar wil jij wel je expertise laten zien? Meld je dan aan voor de challenge Capture the Flag.

 

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-rijkswaterstaat
Aanmelden tot en met

Inhousedag techniek

Engineering / Techniek

Rijkswaterstaat - Utrecht

Startdatum: 27 oktober 2021

Ben jij benieuwd naar wat werken in de techniek bij Rijkswaterstaat inhoudt? Kom dan naar onze inhousedag techniek in Utrecht!

Locatie

Utrecht, Griffoenlaan 2 (Rijkswaterstaat)

Wanneer

27 oktober 2021

Tijdens deze dag maak je kennis met Rijkswaterstaat, collega's en technische projecten. Ook gaan we op excursie en bekijken we een 'kunstwerk' van dichtbij. Uiteraard kun je de hele dag door vragen stellen.

werken-bij-rijkswaterstaat
Aanmelden tot en met

Landelijk Traineeship bij Rijkswaterstaat

Engineering / Techniek

Rijkswaterstaat - Nederland

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk vlak en binnen jouw vakgebied? Dat kan heel goed met ons Landelijk Traineeship.

werken-bij-rijkswaterstaat
Aanmelden tot en met

Regionaal Traineeship bij Rijkswaterstaat

Overige

Rijkswaterstaat - Nederland

Startdatum: 01 september 2022

Heb jij je hbo- of wo-studie (bijna) afgerond en wil jij je verder ontwikkelen binnen de vakgebieden assetmanagement, mobiliteit & watermanagement of duurzame leefomgeving & milieu? En vind jij het leuk om te werken in een van de regio’s van Rijkswaterstaat die het hart vormen van de Nederlandse infrastructuur? Dan is het Regio Traineeship iets voor jou! Let op: Voor de september 2021-lichting werven we niet voor de Duurzame Leefomgeving & Milieu-track. Als je hier interesse in hebt, adviseren we je om volgend jaar te solliciteren voor de lichting van september 2022.