Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagemarkt: de juiste afslag naar een droomstage

Bedrijf: Rijkswaterstaat
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 11 november 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Rijkswaterstaat

Wat leuk dat je (mogelijk) geïnteresseerd bent in een stage bij Rijkswaterstaat. Per februari 2022 hebben wij weer volop nieuwe stagemogelijkheden en daar vertellen we je graag meer over. Dus ben jij op zoek naar een meeloopstage of een plek om je afstudeerscriptie te doen? En wil jij een verschil maken voor heel Nederland? Dan ben je hier bij Rijkswaterstaat aan het goede adres.

Noteer woensdag 10 november 2021 alvast in je agenda, want om 10.00 uur verschijnen op die dag al onze stagevacatures voor februari 2022 op de website Werken voor Nederland. Zo kun jij rustig rondneuzen om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Online kennismaken

Op 11 november 2021 kun je langskomen bij de online stagemarkt. We willen je zo goed mogelijk voorbereiden op wat je kunt verwachtingen tijdens een stage bij Rijkswaterstaat.

Tijdens de presentatie vertellen we je onder meer over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en de verschillende werkzaamheden
  • de gang van zaken rondom stagelopen
  • ervaringen van huidige stagiairs
  • kletsen met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema’s

Uiteraard is er voor jou ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als je je aanmeldt voor dit evenement, ontvang je een week van te voren meer informatie over de manier waarop dit online evenement gaat verlopen. Je krijgt van ons een linkje om deel te nemen aan de online stagemarkt.

Ga naar de website van Rijkswaterstaat

Other possibilities

werken-bij-rijkswaterstaat
Aanmelden tot en met

Regionaal Traineeship bij Rijkswaterstaat

Overige

Rijkswaterstaat - Nederland

Startdatum: 01 september 2022

Heb jij je hbo- of wo-studie (bijna) afgerond en wil jij je verder ontwikkelen binnen de vakgebieden assetmanagement, mobiliteit & watermanagement of duurzame leefomgeving & milieu? En vind jij het leuk om te werken in een van de regio’s van Rijkswaterstaat die het hart vormen van de Nederlandse infrastructuur? Dan is het Regio Traineeship iets voor jou! Let op: Voor de september 2021-lichting werven we niet voor de Duurzame Leefomgeving & Milieu-track. Als je hier interesse in hebt, adviseren we je om volgend jaar te solliciteren voor de lichting van september 2022.

werken-bij-rijkswaterstaat
Aanmelden tot en met

Inhousedag techniek

Engineering / Techniek

Rijkswaterstaat - Utrecht

Startdatum: 27 oktober 2021

Ben jij benieuwd naar wat werken in de techniek bij Rijkswaterstaat inhoudt? Kom dan naar onze inhousedag techniek in Utrecht!

Locatie

Utrecht, Griffoenlaan 2 (Rijkswaterstaat)

Wanneer

27 oktober 2021

Tijdens deze dag maak je kennis met Rijkswaterstaat, collega's en technische projecten. Ook gaan we op excursie en bekijken we een 'kunstwerk' van dichtbij. Uiteraard kun je de hele dag door vragen stellen.

werken-bij-rijkswaterstaat
Aanmelden tot en met

Landelijk Traineeship bij Rijkswaterstaat

Engineering / Techniek

Rijkswaterstaat - Nederland

Heb jij je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk vlak en binnen jouw vakgebied? Dat kan heel goed met ons Landelijk Traineeship.