Overslaan en naar de inhoud gaan

Online inhousedag: Digitale Transformaties 28 januari

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Consulting, IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Online
Startdatum: 28 januari 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij masterstudent en heb je affiniteit met data- en IT-gerelateerde vraagstukken? Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden om jezelf op dit gebied én op persoonlijk vlak te ontwikkelen?

Ben je benieuwd hoe het is om bij SeederDeBoer aan de slag te gaan als junior consultant in het Consultancy Traineeship met focus op Digitale Transformaties?

Maak dan kennis tijdens de online inhousedag  Digitale Transformaties op vrijdag 28 januari. 

Tijdens het event maak je kennis met ons bedrijf en de verschillende opdrachten die wij doen. Verder is er volop de gelegenheid om onze junior en senior consultants het hemd van het lijf te vragen over hun ervaringen en laten we zien wat jouw toekomstige werkplek kan worden. Daarnaast gaan we ook verder de diepte in door aan de slag te gaan met een case waarin we je uitdagen om als een echte consultant Digitale Transformaties tot een oplossing te komen. Op die manier ervaar je zelf hoe het is om het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer te volgen.

De inhousedag start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur met aansluitend nog een informele afsluiting.

Aanmelden voor de online inhousedag kan tot en met 26 januari. Je hoort een dag later of je op basis van je CV + motivatie uitgenodigd wordt en ontvangt dan meer informatie over het online event. Voor vragen kun je een mail sturen naar inhousedag@seederdeboer.nl

Van 15 december 2021 t/m 31 januari 2022 kun je solliciteren voor het Consultancy Traineeship met focus op Digitale Transformaties met startdatum 1 april 2022. Wil je nu alvast meer weten over SeederDeBoer? Geef je dan op voor een virtuele koffieafspraak met een van onze junior consultants! Heb je geen specifieke interesse in Digitale Transformaties, maar wel in SeederDeBoer? Meld je dan aan voor de reguliere inhousedagop 10 februari.

 

Vooraanmelden

Andere vacatures

Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2022

Ga aan de slag als consultant in het domein van change- en verandermanagement en help organisaties met uitdagende vraagstukkenAls junior consultant van SeederDeBoer volg je gedurende twee jaar een traineeship waarin je wordt opgeleid tot (verander)consultant. Je levert een bijdrage aan complexe verandertrajecten bij onze opdrachtgevers, vanuit verschillende inhoudelijke vakgebieden en sectoren. Tegelijkertijd werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Consultancy Traineeship — SeederDeBoer