Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Tijdreis Festival

Richting(en): Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zaandam
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Het Tijdreis Festival

Samen met Hieroo organiseert SeederDeBoer op 25 mei 2023 hét consultancy festival van het jaar: Het Tijdreis Festival! Met sprekers, activiteiten en muziek geven we je inzicht in jouw (consultancy)toekomst.   

Wat kun je verwachten? 

We vertrekken om 15:45 vanaf Amsterdam Centraal gezamenlijk met een boot richting het HEM-terrein in Zaandam. Een inspirerende locatie waar we gelijk starten met een verrassingsact! Maak kennis met de wereld van consultancy bij SeederDeBoer en Hieroo door verhalen van verschillende collega's. Lach mee met ons mee tijdens een comedyshow van De Speld. Verder gaan we samen lekker eten en sluiten we af met een DJ. Rond 21:00 stappen weer gezamenlijk op de boot richting Amsterdam Centraal (aankomsttijd 21:30). 

Voor wie? 

Ben jij student of starter (maximaal 2 jaar werkervaring) ben je benieuwd naar consultancy en heb je zin in een leuke avond? Dan is Het Tijdsreis Festival voor jou! Kom samen met je vrienden/ bestuursgenoten/commissie/clubgenoten of lekker alleen en we gaan er samen een mooie avond van maken.  

Aanmelden 

Aanmelden kan via deze site: https://www.hieroo.nl/het-tijdreis-festival/        

Heb je nog vragen? We staan altijd voor je klaar via: tijdreisfestival@seederdeboer.nl             

Wij kijken ontzettend uit naar het festival! Zien we jullie daar? 

Vooraanmelden

Other possibilities

Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein
Weken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Consultancy Talent Programme — Rabobank

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

Wil jij maatschappelijke impact maken als consultant bij een internationale bank? SeederDeBoer biedt, in samenwerking met Rabobank, een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen in een traineeship met de zekerheid vanaf de start mee te draaien in complexe veranderthema’s binnen het Know Your Customer (KYC) center binnen Rabobank. Het KYC center draagt met behulp van geavanceerde klantgegevens bij aan de veiligheid, integriteit en toekomst van Rabobank. Deze uitdaging is één van de belangrijkste strategische dossiers van de bank. Je speelt een belangrijke rol in het voorkomen van zaken als witwassen, fraude en het financieren van terrorisme. Samen zorgen we er voor dat geld op het goede pad blijft. Het eerste jaar kom je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg) in dienst bij Rabobank. In dit Consultancy Talent Programme kun je een jaar meekijken in de keuken van een succesvol en professioneel adviesbureau en het opleidingsprogramma volgen met de zekerheid om je opdrachten uit te voeren bij een vooraanstaande internationale bank. Daarnaast krijg je veel sociale en professionele activiteiten aangeboden vanuit SeederDeBoer. Wij beloven je dat werken en leren als junior consultant de best mogelijke investering is in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Consultancy Talent Programme — Rabobank