Overslaan en naar de inhoud gaan

Online inhousedag Consultancy Traineeship 19 mei

Bedrijf: SeederDeBoer
Richting(en): Management, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Online
Startdatum: 19 mei 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden
werken bij seederdeboer

Woensdag 19 mei 2021 organiseren wij een digitale inhousedag!

Deze ontmoeting is voor studenten die (bijna) hun masteropleiding hebben afgerond.

We geven je een goed beeld van wie wij zijn en wat wij doen. Je gaat aan de slag met een uitdagende case, zodat je ervaart hoe het is om als junior consultant bij SeederDeBoer te werken. Daarnaast krijg je volop gelegenheid onze huidige junior consultants, consultants en partners het hemd van het lijf te vragen over hun ervaringen en opdrachten bij klanten. Je leert op deze manier SeederDeBoer kennen.

We starten om 13.00 uur en sluiten uiterlijk 16.00 uur af.

Een werkende webcamera en microfoon zijn noodzakelijk voor het goed kunnen deelnemen aan deze inhousedag.

Wil je nu alvast meer weten over SeederDeBoer? Geef je dan op voor een virtuele koffie-afspraak met een van onze junior consultants!

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 14 mei om 15:00 door onderstaand formulier in te vullen. We bepalen op basis van cv selectie wie er deelnemen aan onze online inhousedag.

We zien je graag op woensdag 19 mei!

Vooraanmelden

Andere vacatures

werken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior consultant

Consulting

SeederDeBoer - Amsterdam

SeederDeBoer werkt samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, het bestaansrecht te verstevigen en het succes te versterken. “Inzicht laat mens en organisatie groeien”, is het motto de van organisatie. Vanuit vertrouwen en verbinding trekken de consultants van SeederDeBoer samen op om de beoogde veranderingen en ontwikkelingen ook daadwerkelijk te realiseren. Het realiseren van transformaties is de kern van haar dienstverlening. SeederDeBoer kiest duidelijk voor ambitie en een daarbij passende groeistrategie. Dit doet SeederDeBoer met ervaren en jonge adviseurs. Bij SeederDeBoer werken 120 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

In het werk van SeederDeBoer staan zes kernwaarden centraal. Deze waarden geeft houvast wanneer moeilijke keuzes gemaakt moeten worden of dat er spannende stappen gezet moeten worden. Zo zal SeederDeBoer niet in een opdracht stappen waar haar integriteit in het geding is. En zo zal SeederDeBoer pijnlijke onderwerpen in een opdrachtsituatie bespreekbaar maken wanneer ze vrij handelen en denken in de weg staan.

Senior consultant
werken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Senior Consultant Business Analytics en Data Science

IT / ICT

SeederDeBoer - Amsterdam

Advanced data analytics, machine learning, artificial intelligence: de ontwikkelingen op het gebied van besluitvorming op basis van data analyse gaan snel. Data heeft de toekomst! Heb jij de ambitie om Nederlandse bedrijven meer datagedreven te laten werken? En ben jij klaar om binnen SeederDeBoer dit gedachtegoed uit te dragen en mee te bouwen aan onze data analytics praktijk?

Als senior consultant bij SeederDeBoer help je onze klanten in hun transformatie naar een datagedreven organisatie. Je gebruikt daarbij data niet alleen om het verleden te begrijpen, maar ook om de toekomst te voorspellen. Intern bij SeederDeBoer draag je bij aan het verder vormgeven van onze data analytics praktijk.

Senior Consultant Business Analytics en Data Science
werken bij SeederDeBoer
Aanmelden tot en met

Managing Consultant Care en Sociaal Domein

Consulting, Operations & Service

SeederDeBoer - Amsterdam

Wij zetten ons in voor een gezonde samenleving, waarbij kwetsbare mensen extra aandacht verdienen. We helpen organisaties om hun dromen voor deze doelgroepen waar te maken. We begeleiden trajecten in de langdurige zorg en in het sociale domein op het gebied van integratie, ketensamenwerking, governance, rendementsverbetering, organisatie ontwikkeling en zelfsturing.

We zoeken een nieuwe collega die zin heeft om samen met ons te werken aan een beter en gezonder Nederland. Als managing consultant ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van onze praktijk in de care en het sociaal domein.

Managing Consultant Care en Sociaal Domein