Overslaan en naar de inhoud gaan

Virtuele inhousemiddag 19 augustus

Bedrijf: USG Finance
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Startdatum: 19 augustus 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Denk jij erover na om na je finance studie een traineeship te volgen? Misschien is USG Finance Traineeship dan wat voor jou. We organiseren donderdag 19 augustus een virtuele inhousemiddag. Hoe luxe is het om vanaf jouw favoriete hoekje van de bank of hangmat met ons kennis te kunnen maken? Makkelijker kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?r kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?

Vijf redenen waarom je moet deelnemen

  1. Je kan dit keer kennismaken vanaf je eigen bank of favoriete zithoekje.
  2. Je komt te weten wat USG Finance voor jou kan betekenen na je studie.
  3. Je komt te weten wat het traineeship bij ons inhoudt.
  4. Je maakt kennis met Finance professionals uit het werkveld.
  5. Je hoeft niet alleen maar te luisteren. We gaan met elkaar in gesprek. Wie ben jij, wie zijn wij.

Het USG Finance Traineeship

Financials kom je overal tegen. In het bedrijfsleven, bij verzekeraars, de zakelijke dienstverlening en de overheid. Na een finance studie kun je generalistisch aan de slag gaan, maar ook als specialist. Maar hoe weet je nou welke organisatie en functie bij je past? Simpel, door tijdens het Finance traineeship bij zoveel mogelijk opdrachtgevers aan de slag te gaan, voor je écht een keuze maakt.

Voor wie is de virtuele inhousemiddag?

  • Als je zin hebt om stil te staan bij je toekomst.
  • Als je een beter beeld wilt krijgen van het werkveld.
  • Als je een studie doet in de richting van Finance & Control, Accountancy, Financial Services Management of Business Economics.
  • Als je in het derde of vierde jaar van je studie zit, of je studie recent hebt afgerond

Virtuele inhousemiddag 19 augustus

16:30 uur Aanvang

17:00 uur Introductie USG Finance

17:15 uur  Q&A met meerdere trainees & finance professionals van USG Finance

18:30 uur Virtuele borrel

Belangrijke informatie

Wil je bij deze virtuele Inhousemiddag aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter via het aanmeldformulier. Als wij net zo enthousiast zijn over jou als jij over ons, ontvang je een officiële bevestiging voor dit evenement en zullen wij jou alle informatie en de toegangslink voor de Microsoft Teams omgeving toesturen.

Mocht je interesse hebben in ons Traineeship maar komt het voor jou op dit moment niet uit, laat het ons dan toch vooral weten!

Vooraanmelden

Other possibilities

werken-bij-usg_finance
Aanmelden tot en met

Inhouse avond

Banking / Finance, Accounting

USG Finance - Utrecht

Startdatum: 14 oktober 2021

Denk jij erover na om na je finance studie een traineeship te volgen? Misschien is USG Finance Traineeship dan wat voor jou. We organiseren donderdag 16 decemeber een virtuele inhousemiddag. Hoe luxe is het om vanaf jouw favoriete hoekje van de bank of hangmat met ons kennis te kunnen maken? Makkelijker kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?

werken-bij-usg_finance
Aanmelden tot en met

Inhouse avond

Banking / Finance

USG Finance - Utrecht

Startdatum: 16 december 2021

Denk jij erover na om na je finance studie een traineeship te volgen? Misschien is USG Finance Traineeship dan wat voor jou. We organiseren donderdag 16 december een virtuele inhousemiddag. Hoe luxe is het om vanaf jouw favoriete hoekje van de bank of hangmat met ons kennis te kunnen maken? Makkelijker kan het bijna niet! Ben jij er ook bij?

werken-bij-usg_finance
Aanmelden tot en met

Finance Traineeship

Banking / Finance, Accounting

USG Finance - Utrecht

Ben jij (bijna) afgestudeerd, maar echt nog niet uitgeleerd? Ben je er nog niet achter welke focus binnen Finance bij je past of zijn er juist meerdere onderdelen die je aanspreken en die je verder wil onderzoeken? Door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, krijg je tijdens het traineeship de ruimte om te ontdekken welke richting jouw voorkeur heeft. Wij investeren gedurende dit programma in jou door middel van een uitgebreid opleidingstraject en interessante opdrachten. Na afloop van het traject heb je kennis van verschillende facetten van Finance, waaronder accounting, reporting, controlling & data. Ook ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en competenties. Zo krijg je een volledige basis als Finance Professional en ben je voorbereid op jouw toekomst binnen Finance.