Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainingsmiddag Studenten

Bedrijf: YSE
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 09 juli 2020
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Willen jij en je bestuur of vereniging ook een keer een training volgen bij YSE? Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven elke 2e week van de maand een training aan een groep studenten.

We hebben vijf verschillende trainingen samengesteld om ervoor te zorgen dat voor elke groep een passende training te vinden is! 

MBTI: Zijn jullie op zoek naar meer inzicht in jullie team? In deze training maak je een persoonlijkheidstest waar je vervolgens met je team mee aan de slag gaat. Welke types hebben jullie in je team? Wat zegt dat over jullie als team? Dit zijn vragen waar jullie mee aan de slag gaan. 

Time Management: Als student heb je te maken met verschillende agenda's, deadlines en veel afspraken. Daarnaast volg je wellicht nog een studie, wil je je familie of vrienden nog een keer zien en moeten die drankjes er af en toe ook nog worden af gesport. In de training timemanagement leer je om de baas te worden over jouw agenda.

Jij als merk: We zijn goed in het bedenken van een marketingstrategie voor bedrijven maar hoe vaak nemen we nou de tijd om dit voor onszelf uit te stippelen... Hoe zet je jezelf neer? Welke eigenschappen van jou maken je uniek? En hoe draag je dat vervolgens het beste uit tijdens een project, bij een netwerkborrel of tijdens een sollicitatie? Deze vragen behandelen we in de training. 

Samenwerken: Of het nou je projectgroepje, hockeyteam of huisgenoten zijn.. je werkt als student dagelijks met mensen samen. En hoe komt het nou dat dat de ene keer beter gaat dan de andere keer? Deze training is gericht om studenten die met elkaar samenwerken elkaar nog beter te laten begrijpen. 

Presenteren: Voel jij nog steeds die spanning wanneer jij je sponsor een presentatie moet geven over jullie plannen of wanneer jij een update moet geven aan je studiegenoten over je thesis? In deze training ga je aan de slag met  hoe je een pakkende, boeiende presentatie geeft.

Lijkt je dit leuk?

Deze avond is nog niet gereserveerd dus je kan je aanmelden als bestuur of vereniging door een mail te sturen naar mara@yse.nl We nemen dan contact met jullie op om de precieze invulling van de middag te bespreken. 

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Circular Traineeship

Supply Chain, Consulting

YSE - Utrecht

Word jij enthousiast van het inrichten van productieprocessen en zit je vol ideeën over de inrichting hiervan voor de toekomst? Dan zoeken we jou! Als Circular Young Professional denk en werk jij mee aan het inrichten van circulaire ketens, samenwerkingsverbanden, en bijvoorbeeld het optimaliseren van logistieke processen. Tijdens dit twee-jarige traineeship voer je gemiddeld drie tot vijf projecten uit bij verschillende organisaties. Daarnaast volg je diverse trainingen en word je gedurende het traineeship gecoacht door een peoplemanager.

Aanmelden tot en met

Public - Traineeship

Banking / Finance, Management, Juridisch

YSE - Utrecht

Als Public Young Professional voer je meerdere opdrachten uit binnen verschillende bestuurslagen van de publieke sector. Opdrachtgevers vanuit het verleden en heden zijn bijvoorbeeld het Ministerie van Financien, Ministerie van Defensie, grotere gemeentes zoals Den Haag en Drechtsteden, ZBO’s zoals de RDW, Rijkswaterstaat en het UWV en andere organisaties met een publieke functie zoals het LUMC en de NS.

Tijdens het traineeship doe je gemiddeld drie tot vijf projecten bij verschillende organisaties. Het overgrote deel van de opdrachten en rollen vinden plaats binnen bedrijfsmatige onderdelen van de organisaties. Denk bijvoorbeeld aan: de optimalisatie van processen, het implementeren van nieuwe systemen, het introduceren van nieuwe manieren van werken, etc.

Aanmelden tot en met

Developer Traineeship

IT / ICT

YSE - Nederland

Do you have IT in you to become a future tech leader?

Als Developer Young professional ga je aan de slag bij organisaties waar jij het verschil gaat maken als front-end, back-end of full stack developer. De opdrachten die je gaat doen, bieden jou de kans te laten zien dat jouw inzicht en kennis waarde toevoegt en tot resultaten leidt. Je brengt innovatie en vernieuwing in de praktijk. Je volgt samen met andere Young Professionals een professioneel trainingsprogramma in soft en technische skills en je ontwikkelt jezelf door persoonlijke coaching.