Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet a Trainee

Bedrijf: ING
Richting(en): Banking / Finance, IT / ICT, Actuariaat / Risk, HRM / Recruitment |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ING Google Calendar Google Calendar Exporteren naar iCal Exporteren naar iCal

Meet a trainee

Ben jij geïnteresseerd in een traineeship bij ING? Wil je meer ontdekken over de verschillende richtingen Wholesale Banking, Retail Banking, Risk, Finance, Human Resources, Operations & Change of IT? Ontmoet een trainee en ontdek alles over het ING traineeship!

Het International Talent Programme (ITP) biedt je de kans om je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen en bereidt je voor op een sleutelpositie binnen de bank. Gedurende dit vierjarige programma werk je bij diverse afdelingen binnen een specifieke track, om zo ING op verschillende manieren te leren kennen. Daarnaast krijg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en je echt een verschil kunt maken voor ING.

Eén op één kennismaken

Wil jij ervaren hoe het leven van een trainee eruit ziet en een kijkje nemen op het ING kantoor? Meld je dan nu aan voor ‘Meet a trainee’. Wij koppelen jou, als ambitieuze student, aan trainees van een specifieke track naar interesse. Op deze manier kun jij één op één kennismaken en alles te weten komen over de inhoud van het traineeship en dagelijkse werkzaamheden van een trainee.

Nieuwsgierig? Ben je laatstejaars bachelor of masterstudent en voldoe je aan de criteria voor het traineeship? Geef je dan nu op

Nieuwsgierig?

Geef je dan nu op! Stuur je naam, e-mailadres en CV op naar campus.recruitment@ing.nl. Binnen een week laten wij jou weten of je geselecteerd bent voor ‘Meet a trainee’ en plannen we een afspraak voor je in!

Ga naar de website van ING

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

WO Meewerkstage Acquisition Finance & Structured Lending (AF&SL) bij ING Grootzakelijk

Banking / Finance

ING - Noord-Holland

Als meewerk stagiair Acquisition Finance & Structured Lending (AF&SL) bij ING Grootzakelijk, assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bij overnamefinancieringen en structured lending transacties. Als onderdeel van het deal team ben je mede-verantwoordelijk voor het realiseren van de beste deal, in aansluiting op de vraag van grootzakelijke klanten en prospects. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale kredietstructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING met financieringsafdelingen zoals Lease, Commercial Finance en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere banken.  Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren. Het kort cyclische karakter van de transacties zorgt daarbij voor veel dynamiek en betekent dat je in veel kunt leren over verschillende klanten en markten.

Aanmelden tot en met

WO Workalong Internship Transaction Services/Trade Finance Services

Banking / Finance

ING - Amsterdam

for a work-along internship at the Transaction Services/Trade Finance Services team of Financial Institutions  (“FI TFS”). The internship will be in Amsterdam for a minimum period of 6 months.

FI TFS is part of ING Commercial Banking, Financial Institutions. The team in Amsterdam, has a leading position in providing risk mitigation and financing of international trade. Our counterparties are for the majority foreign banks, and ultimate clients are exporting and importing corporate clients of ING Bank. Key words for our department are diversity, accuracy mixed with creativity, and complexity; making this an environment particularly suited for internationally minded team players with organizational skills, eye for detail and entrepreneurial/commercial drive combined with an ability to perform under tight deadlines. 

Aanmelden tot en met

WO Meewerkstage ING Grootzakelijk

Banking / Finance

ING - Amsterdam

ING Grootzakelijk is doorlopend op zoek naar gedreven en analytisch sterke stagiairs. Als meewerk stagiair bij ING Grootzakelijk assisteer je zowel inhoudelijk als commercieel bij het oplossen van financiële vraagstukken van klanten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair Client Service Team (CST) dat verantwoordelijk is voor de bediening van grootzakelijke klanten die zowel nationaal als internationaal opereren. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam. In het team werk je samen met o.a. Relatiemanagers, Lending Specialisten, Associates en product specialisten. Als CST zijn we verantwoordelijk voor het realiseren van de beste deal, in aansluiting op de vraag van grootzakelijke klanten en prospects. Dat houdt in dat we zorgen voor de optimale krediet- en/of betalingsstructuur, waarbij moet worden afgestemd met alle betrokken partijen; binnen ING met financieringsafdelingen zoals Commercial Finance en Risk, maar ook buiten ING, bijvoorbeeld met andere banken. Per transactie wordt een nieuw dealteam gevormd, waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren.