Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Coffee Talent Program

Bedrijf: Young Colfield
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Online
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Young Coffee Talent Program

Op zoek naar een traineeship? Binnen het Talent Program van Young Colfield vervul je in twee jaar twee tot drie opdrachten binnen grote corporates, start ups of overheidsorganisaties. De rollen zijn uiteenlopend zodat je nog kan ontdekken wat echt bij jou past. Daarnaast zul je met je traineegroep van zeven anderen een uitgebreid persoonlijk ontwikkeltraject doorlopen! Wil je meer weten over het Talent Program van Young Colfield? Meld je dan aan voor onze digitale Young Coffee op woensdagmiddag 5 mei van 14.00 – 16.30! Tijdens deze middag vertellen we je meer over Young Colfield, het Talent Program en ga je in gesprek met verschillende trainees. Aanmelden kan t/m 3 mei!

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Sales & Event Management stage

PR / Communicatie, Marketing / Product Management

Young Colfield - Amsterdam

Zin in een persoonlijke stageomgeving waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen, waar je veel vrijheid krijgt en je een bijdrage kan leveren aan het draaiende houden van Young Colfield?

Word jij enthousiast van Commercie en Event Management? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees de vacature en wie weet tot snel!

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - Talentpool

IT / ICT

Young Colfield - Amsterdam

Ben jij een IT/bèta student met grote dromen? Nu nog druk met studeren, op je plek bij je huidige baan, of misschien zelfs op reis? Voor de toekomst benieuwd naar een IT-Business Traineeship? Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Solliciteren voor de Dedicated Program Talent pool is laagdrempelig en betekent dat je op de hoogte wordt gehouden van de sollicitatie deadlines voor de nieuwe teams die we gaan starten en van evenementen om ons beter te leren kennen. Hierover krijg je hoogstens elke twee maanden een mailtje.

 

Dit geeft jou de kans om je tijdens het oriënteren verder te verdiepen in de IT wereld, kennis te maken met Young Colfield en zo ontdek je misschien wel samen met ons wat voor IT rol het beste bij jou past.

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - IT Traineeship

IT / ICT, Engineering / Techniek

Young Colfield - Amsterdam

Een jaar lang dedicated aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in een rol met focus op IT én persoonlijke ontwikkeling, dat is het Dedicated Program. Ben jij bijvoorbeeld de volgende software developer bij ING of IT business analist bij ABN AMRO? Samen met ons ontdek je wat voor IT rol het beste bij jou past. 

Jij zet je volledig in voor de organisatie maar bent ondertussen ook bezig met het verder ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht door middel van aanvullende trainingen en coaching. Leren waar je voor staat. Weten wat je kan. Doen wie je bent. 

Met ons IT Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

  • Enerzijds learning on the job in een professionele en innovatieve IT omgeving, waar je je in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen tot een volwaardige IT’er.
  • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma, persoonlijke begeleiding en niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten bij Young Colfield.