Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Talent Academy

Bedrijf: EVG Start
Richting(en): IT / ICT, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 05 september 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Geef je carrière de beste start met de Digital Talent Academy

In de Digital Talent Academy van EVG Start ontdekken we samen wat de beste start is voor jouw carrière. Je maakt kennis met de beste werkgevers en stelt samen met onze mentoren jouw ideale carrièreplan samen. Ondertussen volg je workshops om je CV en je professional skills te boosten. Na vier weken ben je helemaal klaar voor de arbeidsmarkt en weet jij precies wie je bent, wat je kunt én wat je wilt. Je wordt daarbij geholpen door onze beste mentoren, trainers, trainees en alumni. Meedoen is bovendien geheel gratis. Dat is winnen, toch?

→ De beste start van jouw carrière
→ Samen zoeken naar wat bij jou past
→ Persoonlijke begeleiding van EVG's beste mentoren
→ Kennismaken en samenwerken met de beste werkgevers
→ Een match op basis van jouw persoonlijkheid en ambities
→ Ruim aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Op 5 september start de volgende Digital Talent Academy. Vraag nu meer informatie aan over het programma, de workshops en de aanmeldprocedure voor de Digital Talent Academy. Komt die datum te vroeg? Geen probleem! Je kan het hele jaar door starten.

Over DTA #9

Zet nu de stap. Schrijf je zo snel mogelijk in voor de Digital Talent Academy die op 5 september begint en start binnenkort met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start.

Je kunt hieronder meer informatie aanvragen. Onze recruiter neemt dan contact met je op.

Over DTA #9

De negende editie van de Digital Talent Academy start 5 september en duurt vier weken. Het programma beslaat 32 uur per week, waarbij je elke woensdag vrij bent. De DTA vindt deels digitaal plaats en deels op ons kantoor in Amsterdam.

Vanaf de derde week zoeken wij naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je aansluitend aan de DTA starten met het Traineeship Business & Digital Management van EVG Start. Wij hebben genoeg opdrachten en opdrachtgevers in ons bestand, dus de kans dat je doorstroomt is erg groot.

Schrijf je snel in. Dan nemen wij contact met je op.

De DTA is voor iedereen

De DTA is perfect voor iedereen die net of bijna afgestudeerd is en een carrière ambieert in business, IT of digital management. Je kan met elke studieachtergrond deelnemen, van wiskunde tot geschiedenis en van filosofie tot communicatie. Wij vinden jouw persoonlijkheid belangrijker dan je studieachtergrond en leren je dan ook graag kennen.

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen. 

Zit jouw vraag er niet tussen? Bel of mail dan met recruiter Britt: werken@evgstart.nl of 06 39 83 90 08.

Wat is de DTA?

DTA staat voor Digital Talent Academy en is een korte opleiding voor pas afgestudeerden die op zoek zijn naar een traineeship. Met de DTA stomen we jou klaar voor het traineeship Business & Digital Management van EVG Start, het meest persoonlijke traineeship van Nederland.

Hoe lang duurt de DTA?

De DTA duurt vier weken. Vanaf week twee zoeken we naar een match tussen jou en onze opdrachtgevers. Vinden we die match, dan kun je direct starten met het traineeship. 

Hoe is de DTA opgebouwd?

In de DTA werk je aan challenges van echte opdrachtgevers (o.a. Feenstra, ABN AMRO). Zij komen met een probleem waar jij met jouw projectgroep een oplossing voor bedenkt. Door middel van workshops en trainingen (denk bijvoorbeeld aan SCRUM) word je door ons op weg geholpen.

Grofweg bestaat de opleiding uit vier fases: 

Week 1: Probleemanalyse

Week 2: Oplossingen verzinnen 

Week 3: Haalbaarheidsstudie 

Week 4: Uitvoering

Ook heb je iedere week een mentorgesprek waarin je persoonlijke professionele ontwikkeling centraal staat. 

Van wie krijg ik begeleiding?

Je wordt begeleid door EVG's beste mentoren, trainees, alumni, trainers én door de opdrachtgevers zelf.

Voor wie is de DTA?

In principe kan iedereen met een HBO- of WO-diploma zich aanmelden. Studenten uit alle studierichtingen zijn welkom. Wel vinden we het belangrijk dat je interesse hebt voor digitalisering en innovatie. Ben je bijna afgestudeerd? Ook dan kun je je aanmelden.

Wat is het vervolg op de DTA?

Vinden we in de DTA een match tussen jou en onze opdrachtgevers? Dan is de kans groot dat jij kunt doorstromen naar het Business & Digital Management Traineeship van EVG Start. Je gaat dan betaald aan de slag bij  onze opdrachtgevers en krijgt persoonlijke begeleiding vanuit EVG Start. Sluit jouw CV niet helemaal aan bij de vacature van de opdrachtgever, dan zorgen we samen voor de juiste (vervolg)opleiding. 

 

Vooraanmelden