Overslaan en naar de inhoud gaan

Decathlon

Retail
Locatie: Amsterdam
600 medewerkers
Naar de website

Werken bij Decathlon 

Wie zijn wij

Wij zijn Decathlon, meer dan een sportwinkel. Wij zijn een netwerk van retailers en sportmerken die op een innovatieve manier samen werken om gezamenlijk hetzelfde doel te bereiken: “sport toegankelijk maken voor iedereen”.

In elk land waar we actief zijn, heerst een unieke en sterke bedrijfscultuur, gebaseerd op onze twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid. 

Vitaliteit.

Vitaliteit is voor ons leven, intensieve activiteiten, energie, drive en kracht. Onze medewerkers zijn fit, vitaal, hebben een positieve instelling en barsten van de energie. We zijn enthousiast, zijn niet bang voor veranderingen en streven altijd naar innovaties en verbeteringen.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid betekent voor ons beslissingen maken en er zeker van zijn dat deze beslissingen opgevolgd worden. Onze medewerkers pakken de volledige verantwoordelijkheid voor al hun beslissingen die betrekking hebben tot collega’s en klanten. Verantwoordelijkheid heeft ook te maken met het anticiperen op lokale mogelijkheden en keuzes maken voor duurzame oplossingen. Daarnaast is het ook onze verantwoordelijkheid om de veiligheid van onze collega’s en klanten te garanderen.

Eigen Merken

Eén van onze krachten is ons multisport aanbod door middel van onze 21 passiemerken. Onze medewerkers stoppen al hun energie in het ontwikkelen van technische, mooie en simpele producten tegen de meest scherpe prijzen. Deze producten zijn ontworpen  voor alle sportievelingen, van beginner tot expert en zijn exclusief te koop bij Decathlon.

Daarnaast speelt innovatie een grote rol in alle processen binnen Decathlon. Van research tot verkoop, van design tot aan productie; binnen elke business unit die we in eigen beheer hebben streven we naar continue verbetering en innovatie.

Decathlon Nederland

Binnen Nederland is Decathlon een betrekkelijk nieuwe speler in de sport retail. Ondanks dat we in 2000 onze eerste Decathlon filiaal opende, is pas na 2012 de versnelling in gezet. Eind 2016 zullen we 10 vestigingen geopend hebben verdeeld over heel Nederland en hopen we in de aankomende jaren nog verder te groeien. Hierin zijn we vooral afhankelijk van de ontwikkeling van onze medewerkers. We besteden veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling op zowel functionele en sociale vaardigheden. We garanderen een intensieve begeleiding waarbij je maandelijks minimaal 1 individueel gesprek hebt met je directe coach om je ontwikkeling en voortgang te bespreken. Je persoonlijke ambitie, drive en motivatie zijn belangrijke factoren voor jouw groei binnen de organisatie. 

Wie wij zoeken

Je bent ambitieus, commercieel ingesteld en goed met cijfers. Je bent een teamplayer en je bent in staat een team aan te sturen. Verder verwachten we dat je op zaterdagen werkt en minimaal een HBO-opleiding hebt afgerond. Bij voorkeur heb je tijdens of na je studie al enkele jaren relevante werkervaring opgedaan. Je zult op de winkelvloer werken en dus ben je communicatief sterk. Bij een (dikke) promotie ben je bereid om te verhuizen.