Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategy&

Consultancy
Locatie: Amsterdam
125 medewerkers
Naar de website

Kennismaken en solliciteren bij

Oriëntatiemogelijkheden:

De “Crack-a-Case” workshop geeft inzicht in de methode die tijdens je sollicitatiegesprekken wordt gebruikt. In een case interview krijg je een bedrijfskundig vraagstuk voorgelegd, welke je samen met je interviewer probeert op te lossen. Wij testen verschillende eigenschappen tijdens een case interview: o.a. je analytisch vermogen, je vaardigheid om een complex probleem te structureren, je bedrijfskundig inzicht en creativiteit. Oefeninterviews en rollenspellen met Strategy& consultants staan centraal tijdens de “Crack-a-Case” workshop.

A Lens on Luxury" is een business course speciaal bedoeld voor getalenteerde studenten met een academische achtergrond, ongeacht studierichting. A Lens on Luxury zal je een duidelijk beeld geven van strategie consulting in het algemeen en Strategy& in het bijzonder. Op een mooie locatie in Milaan werk je met een groep van 20 studenten, gedurende vier dagen aan een Retail case. Je ervaart wat de typische uitdagingen van consultants zijn en leert tevens onze aanpak kennen. Daarnaast krijg je natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om nader kennis met ons te maken.

Tijdens business course “Unchain your potential” dagen wij je uit om met 20 getalenteerde studenten in Barcelona te werken aan een Blockchain case. Tijdens deze drie daagse business course duiken wij volledig in de wereld van Blockchain. Dit is een uitgelezen kans om een beter beeld te krijgen van het werk als strategie consultant en Strategy& in het bijzonder. Je zult in teams, onder begeleiding van onze consultants, aan deze interessante case werken en vele van ons ontmoeten tijdens een diner in Amsterdam.

Naast bovengenoemde evenementen organiseren wij onder andere ook een Ladies event en verschillende In-house dagen.

Selectieprocedure:

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Strategy&? Solliciteer van voor de positie van Associate in Amsterdam via onze website www.strategyand.pwc.com/nl en upload een brief met je curriculum vitae en je cijferlijsten van de middelbare school en de universiteit. Beschrijf in je brief waarom je voor consultancy en Strategy& kiest. Vermeld ook welke kennis en kwaliteiten jou geschikt maken om als consultant aan de slag te gaan.

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en elke ronde bestaat uit drie "case interviews". Wij streven ernaar de gehele procedure snel af te ronden.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Strategy& of wil je meer weten over de evenementen die wij organiseren? Kijk dan voor meer informatie op www.strategyand.pwc.com/nl of neem contact op met onze recruiters via 088 7922028 of recruitment.amsterdam@strategyand.nl.pwc.com