Overslaan en naar de inhoud gaan

Unilever

FMCG
Locatie: Rotterdam
3.300 medewerkers
Naar de website

Werken bij Unilever | 2023

Wie zijn wij

Werken aan een betere toekomst, iedere dag. 

Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen. Miljoenen consumenten wereldwijd kiezen dagelijks voor een van onze vele succesvolle en sterke merken zoals Axe, Becel, Ben & Jerry’s, Calvé, Dove, Knorr, Lipton, OLA en Unox.

Werken bij Unilever betekent samenwerken over de grenzen van landen, vakgebieden en business units heen. Je leert veel van andere inzichten en je kunt jouw kennis en visie delen. Je krijgt direct verantwoordelijkheid. Je leert je sterke en zwakke kanten kennen, maar ook je grenzen te verleggen. Zodat je kunt groeien. Professioneel en persoonlijk. Je bepaalt grotendeels zelf je eigen ontwikkeling. Wij helpen je daar graag bij door uitgebreide begeleiding te bieden on en off the job.

Het Unilever Future Leaders Programma (UFLP) is een traineeship ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde afgestudeerden te ontwikkelen tot toekomstige leiders van Unilever.

Met een portfolio van meer dan 400 merken en activiteiten in 190 landen bieden we uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Hiervoor kun je het vakgebied kiezen dat aansluit bij jouw doelen, interesses en kwaliteiten.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Voor het UFLP zoeken wij gemotiveerde Masterstudenten met een passie voor de FMCG industrie. Onze Future Leaders zijn nieuwsgierige mensen die constant zoeken naar nieuwe manieren om een betere en duurzame toekomst te creëren. Deze mensen zijn resultaatgerichte team players die zich goed kunnen aanpassen en het best tot hun recht komen in creatieve werkomgevingen. 

Kennismaken en solliciteren bij

Wil je meer te weten komen over het UFLP of je hiervoor aanmelden? Ga dan naar https://www.unilever.nl/careers/studenten/uflp/. Om meer te weten te komen over hoe het is om bij Unilever te werken, volg onze Facebook pagina (@UnileverCareersBenelux) en onze Instagram (@unileverbenelux).