Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Moongro on 23 september 2019

Hoe kan je succesvol zijn tijdens een business course

Ga jij binnenkort een business course volgen en ben je benieuwd wat je te wachten staat? Lees hier over de ervaringen van deelnemers.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 07 februari 2017

Business course PwC

PricewaterhouseCoopers beter bekend als PwC, is een zelfstandig onderdeel van een wereldwijd netwerk in 157 landen. 83 procent van hun klanten staat in de Fortune 500, maar ze ondersteunen ook kleinere bedrijven in de private, publieke en non-profit sector. PwC organiseert jaarlijks meerdere business courses om kennis te maken met hun toekomstige werknemers en studenten kunnen ook kennis maken met het bedrijf.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 18 januari 2017

De business course van Nestlé

Nestlé behoort tot de grootste voedingsmiddelconcern in de wereld, en overigens leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. Stel je voor dat jou carrière hier begint! Neem daarom een kijkje op de website van Nestlé om je aan te melden voor een business course van Nestlé. Nestlé streeft ernaar om hun consumenten constant de beste voedingsproducten te bieden, geschikt voor ieder moment van de dag, van ochtend tot avond en gedurende het hele leven.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 03 januari 2017

BCG Business Course

Zoals alle grote bedrijven biedt ook BCG business courses aan. BCG organiseert meerdere van dit soort events voor verschillende expertises in diverse landen. Zo is er een business course in Amsterdam, maar ook in Londen, Rome en Parijs. Tijdens deze events wil BCG in contact komen met hoogopgeleid talent, en kan dat talent zich op zijn beurt onderscheiden ten opzichte van andere kandidaten.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 21 december 2016

De course van Deloitte

Tijdens de Business Course ervaar je de veelzijdigheid van het werken als consultant bij Deloitte van A tot Z. Beleef hoe het is om aan de hand van methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan klantopdrachten. Ondertussen geniet je van een kennismaking met de professionals van Deloitte met als bestemming Boedapest.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 28 november 2016

Een business-course ten opzicht van een inhousedag

Tegenwoordig doen organisaties er alles aan om de nieuwe potentiële nieuwe talenten te leren kennen en binnen te halen. Naast de (vooral online) communicatie organiseren steeds meer bedrijven business-courses en inhousedagen. Bedrijven willen graag de beste kandidaten voor de beperkt aantal functies. Daardoor is een extra contactmoment om nieuwe kandidaten te leren kennen ideaal. Daarnaast is het voor de kandidaten een mooie gelegenheid om jezelf beter in kaart te brengen en een goede indruk achter te laten.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 21 november 2016

PON 24 – Prepare for more

Pon organiseert in september van 2016 de PON 24 Business course voor het Management Traineeship. De wereld van Pon is groot en jij kan er onderdeel van worden. Met meer dan tachtig dochterondernemingen in tweeëndertig landen, verdeeld over vier continenten is Pon een gigant die onmisbaar is. Ben jij geschikt om deel uit te maken van de productie, import, onderhoud, reparatie, engineering en financiële dienstverlening voor klanten van onder anderen auto’s, vrachtwagens, fietsen, motoren en grondverzetmachines?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 08 november 2016

‘The Game’ van management consultancy-firma

Management consultancy-firma organiseerde de workshop ‘Crack a Case’ tijdens de business course ‘The Game’ om studenten inzicht te geven in de interviewtechnieken die consultants in de praktijk gebruiken. Tijdens de business course werden strategische simulaties gespeeld om ‘de uitdagingen van een ceo na te bootsen’. De business course was ook open voor mensen met twee tot zeven jaar ervaring om kennis te maken met het management tijdens een ‘Sharing Visions’ workshop.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 31 oktober 2016

Een business-course: Een populaire manier om studenten te lokken

Werkgevers lokken de ‘topstudenten’ steeds vaker door middel van business courses en borrels. Bedrijven vechten onderling om de beste afstuderende studenten. 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Moongro on 26 oktober 2016

Hoe kan jij geselecteerd worden voor een business course met KPN aan het woord

In het verleden werd er alleen op IQ, CV en cijferlijsten geworven en minder op persoonlijkheid. Nu kom je er niet als je geen duidelijke persoonlijkheid kan overbrengen. Bedrijven zoeken nu dan ook naar een ‘kritische’ starter.

Lees verder Lees verder