Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Moongro on 14 september 2016

Business Course Deloitte

Een business course bij Deloitte is voor iedereen aangeraden die in de eindfase van een bachelor of master gericht op Audit, taks en consulting zit.
Deloitte werft voor vele vakgebieden talenten doormiddel van een business course. Voor deze business course moet je eerste een selectietraject afleggen waarin je beoordeeld wordt op je CV, motivatie, een test en een selectiedag. In deze onderdelen moet jij aantonen dat je talent wil en kunt inzetten voor Deloitte.

Inhoud
Tijdens de business course ga je binnen een vakgebied binnen Deloitte de diepte in. Dit gebeurd meestal via een echte klantencase waar je in teamverband aan gaat werken, onder begeleiding van topprofessionals van Deloitte. Op deze manier ben je daadwerkelijk met het echte werk binnen Deloitte bezig. Je kan het vak, de organisatie en de wedewerkers ervaren en ondertussen je talent laten zien. Wanneer jij je kan onderscheiden tijdens de business course is er een kans dat je een aanbieding van ons krijgt voor een mogelijke toekomst binnen Deloitte.

Locatie
De Business Courses van Deloitte duren meestal drie tot vier dagen en worden in internationale steden georganiseerd. Hier is een overnachtingen inbegrepen. Naast het hard werken aan de klantcases is er ook tijd ingepland voor informele momenten waarop je met iedereen kan netwerken. De meest recente Business Courses zijn gehouden in Milaan, Hong Kong en Barcelona. De gekozen locatie staat vaak in contact met een bepaalde klantcase waaraan je gaat werken. De Business Courses van Audit en Tax vinden normaliter plaats in november en de course van Consulting in juni.

Ervaringen
Ben je benieuwd hoe eerdere kandidaten de Business Courses ervaren hebben? Lees hun ervaringen in de blogs en bekijk hoe de deelnemers het ervaren!